آغاز عملیات ساخت پایگاه اورژانس شهری ریز
بامداد جنوب: عملیات ساخت پایگاه اورژانس شهری ریز در شهرستان جم با حضور مسئولان استانی و شهرستانی آغاز شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صبح سهشنبه در این آئین گفت: بهمنظور توسعه زیرساختهای درمانی در شهرستان جم اقدامات خوبی صورت گرفته و طرحهای متعددی اجرا میشود.
احمد یزدان پناه افزود: پایگاه اورژانس شهری ریز در کنار بوستان ولایت و بلوار امیرکبیر این شهر، باهدف کاهش زمان پاسخدهی به حوادث و ارائه خدمات در کمترین زمان به مردم شریف شهر و بخش ریز احداث خواهد شد.
به گفته وی وظیفه اورژانس پیش بیمارستانی رسیدگی به موارد فوریتهای پزشکی و ارائه خدمات به مصدومین و بیماران اورژانسی است. در واقع کار این مجموعه از صحنه حادثه آغاز شده و در مرکز درمانی به پایان میرسد.
در این مراسم معاون درمان، رئیس اورژانس و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فرماندار شهرستان جم، شوراهای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند.
انتقال موشکهای تاماهوک به اوکراین!!
ترکیه و بازی در زمین دشمن