بامداد جنوب: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی
استان بوشهر گفت: برداشت عسل کُنار از حدود ۴۱۴ کندو در استان بوشهر آغاز شد.
افشین قطبی صبح سه شنبه در جمع
خبرنگاران اظهار داشت: برداشت عسل کُنار از حدود ۴۱۴ کندو شامل ۱۱۴ کندوی بومی و
۳۰۰ کندوی مهاجر در استان بوشهر آغاز شد.
معاون بهبود تولیدات دامی
سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: هرسال حدود ۲ هزار زنبور دار بومی و مهاجر
از شهریور ماه از نقاط مختلف کشور برای تولید و برداشت عسل کُنار وارد استان بوشهر
میشوند و در مناطق کُنار خیز این استان مستقر میشوند.
وی بیان کرد: اهمیت عسل کنُار
از نظر عطر، طعم و خواص دارویی به اندازهایی است که هرسال شاهد تراکم زنبورداران
در مناطق کُنار خیز استان بوشهر هستیم.
قطبی ادامه داد: وجود بیش از ۵۰
هزار هکتار درخت کنار از گونههای متفاوت از یک طرف و مرغوبیت، بازارپسندی و ارزش
اقتصادی عسل کُنار تولیدی به گونهای است که موجب شهرت استان بوشهر در این زمینه و
تبدیل آن به قطب تولید این عسل در کشور شده است.
وی یادآور شد: این قابلیت و
توانمندی استان بوشهر در زمینه تولید عسل کُنار، باعث شده علاوه بر زنبور داران
بومی، زنبورداران مهاجر نیز از اقصی نقاط کشور برای اسکان و تولید آن در این استان
با همدیگر رقابت کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی
سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: طبق نظر زنبورداران مجرب و کارشناسان صاحب
نظر به دلیل شرایط خاص اقلیمی مانند رطوبت هوا کیفیت عسل کُنار تولید شده در استان
بالاتر از سایر مناطق دیگر است.
وی اضافه کرد: پیش بینی میشود
عسل کُنار تولید شده در استان بوشهر امسال با ۲۰ درصد افزایش به بیش از ۲ هزار تن
برسد.
قطبی گفت: ثبت نشان جغرافیایی
عسل کُنار کشور به نام استان بوشهر، برگزاری پنج جشنواره برداشت عسل کُنار در
شهرستانهای مختلف این استان، ساماندهی اسکان زنبورداران بومی و مهاجر در مناطق
کُنار خیز و اجرای طرح آنالیز ترکیبات عسل کُنار استان با همکاری بخش تحقیقات زنبور
عسل کشور از جمله مهمترین اقدامات انجام گرفته در سالهای اخیر در بخش زنبورداری
است.