تنگستان و مدیران پروازی؛ فاجعه نزدیک است
کد خبر: ۱۰۳۸۶
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۸ - ۰۳ دی ۱۳۹۶

تنگستان و مدیران پروازی؛ فاجعه نزدیک است

در حالی که انتظار می‌رفت سد باهوش اهرم با بیش از دو دهه انتظار و قول و وعده بسیار مسوولان استان و نمایندگان تنگستان در مجلس، در لایحه بودجه سال 97 لحاظ شود، متاسفانه این بار نیز این امر محقق نشد تا کشاورزان این خطه بیش از پیش مایوس و نا امید شوند.
بامداد جنوب: اوضاع و احوال شهرستان تنگستان زیاد مناسب نیست و این موضوع به گفته برخی از اهالی به دلیل مدیریت غلط کودکانه‌ این شهرستان است. یکی از فعالان سیاسی و اعضای شورای شهر اهرم در همین زمینه می‌گوید: در حالی که انتظار می‌رفت سد باهوش اهرم با بیش از دو دهه انتظار و قول و وعده بسیار مسوولان استان و نمایندگان تنگستان در مجلس، در لایحه بودجه سال 97 لحاظ شود، متاسفانه این بار نیز این امر محقق نشد تا کشاورزان این خطه بیش از پیش مایوس و نا امید شوند.

به گفته محسن قاسمی زاده، در لایحه بودجه سال 97 تقدیمی دولت به مجلس اعتباری برای تنگستان در حوزه طرح‌های ملی دیده نشده که مهمترین آن، سد باهوش اهرم می‌باشد که از مطالبات اصلی باغداران این شهرستان است. وی با اشاره به اینکه تنگستان رتبه دوم تولید خرما در استان را دارد، ادامه داد: خلا چانه‌زنی در سطح دولت و ضعف بدنه کارشناسی مدیریت‌های استانی، نبود لابی در کمیسیون تلفیق مجلس باعث شده تنگستان نتواند به آنچه استحقاقش را داشته در بودجه‌های سنواتی برسد و هرگونه کنکاش پیرامون چرایی این ضعف‌ها بدون نقد خود امکان‌پذیر نخواهد بود و بی‌راهه نیست که اگر نگوییم از ماست که بر ماست.

عضو شورای شهر اهرم خاطرنشان کرد: شهرستان تنگستان در حالی در پنج برنامه توسعه گذشته و اولین سال برنامه ششم در لایحه بودجه محروم ماند تا به‌عنوان شهری کم برخوردار با بالاترین نرخ بیکاری استان نتواند از سهم قابل قبول و متناسب با عمق محرومیتش بهره‌مند شود.
قاسمی زاده با اشاره به اینکه اختصاص 10 میلیارد تومان در بودجه سال آینده به سد باهوش مشروط به حضور سرمایه‌گذار شده، بیان کرد: بیش از 700 هزار اصله نخل در تنگستان و 106 هزار اصله نخل در شبکه آبیاری و زهکشی اهرم در حال انقراض می‌باشند که چنانچه به عقب ماندگی این شهرستان پایان داده نشود، تمام نخیلات تنگستان در آینده‌ای نزدیک نابود خواهند شد و شغل اصلی مردم این شهر با چالش بزرگی روبروی می‌گردد. احداث سدهای باهوش اهرم و خاییز تنگستان از مطالبات اصلی تنگستانی‌ها می‌باشد که یکی درگیر پیدا شدن سرمایه گذار است، که به دلیل ماهیت کشاورزی بودن آب آن، یافتن سرمایه‌گذار برای این پروژه بسیار دشوار است، درحالی که سدهایی با آب صنعتی و شرب جذابیت سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. سد خائیز هم درگیر مجوز زیست محیطی و شروع عملیات اجرایی است، درحالی که قریب 3 سال از موافقت دولت با اجرای آن می‌گذرد.

این فعال سیاسی با بیان اینکه مدیران پروازی حلال مشکلات تنگستان نیست خاطرنشان کرد، شهرستان تنگستان به عنوان یک شهر محروم مدیری می‌خواهد که در مرکز این شهرستان مشکلات مردم را لمس کرده و برای جذب اعتبارات ملی تلاش کند.
به گزارش بامداد جنوب، هر چند قرار بود مسوولان هفته‌ای دو سه شب در شهرستان حضور داشته باشند، اما مثل اینکه دوباره قرار بر رفت و آمد بر 10 صبح تا 2 بعد از ظهر قرار گرفته است. اگر اینچنین رویه‌ای بخواهد ادامه پیدا کند، بدون شک نه تنها تنگستان روزهایش روشن‌تر نخواهد شد، بلکه مردم این شهرستان روزهای سیاه‌تر را هم خواهند دید. صرف اینکه به چند نفر پستی داده شود تا انتقادها کمتر شود، دلیلی نخواهد شد که همه مردم راضی باشند. بامداد جنوب به‌عنوان صدای مردم این شهرستان را بیشتر و بیشتر خواهد دید. 

برچسب ها: اقتصاد ، تنگستان ، مدیران
نظرات بینندگان