زاهدی‌فر، دربی مازندارن را قضاوت می‌کند
کد خبر: ۱۰۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۲۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶

زاهدی‌فر، دربی مازندارن را قضاوت می‌کند

دیدار دربی مازندران میان خونه به خونه و نساجی را محمدحسین زاهدی‌فر قضاوت خواهد کرد.
در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و یکم لیگ دسته اول، عصر امروز یک بازی حساس میان خونه به خونه و نساجی برگزار می‌شود؛ بازی که دربی استان مازندران است و طی آن دو تیم مدعی به مصاف یکدیگر می‌روند. از این‌رو کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت این بازی حساس را به محمدحسین زاهدی‌فر سپرده است. داور باتجربه این روزها فوتبال ایران که تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی در رشته برق به پایان رسانده و حالا در فوتبال می‌تواند سری میان سرها در بیاورد.

این داور برازجانی در اوایل لیگ برتر هفدهم یک حاشیه جالب را تجربه کرد. او که قاضی دیدار پرسپولیس و فولاد در هفته نخست لیگ برتر بود، بعد از داوری در این مسابقه ناگهان مدت زیادی قضاوت نکرد تا شایعاتی پیرامون محرومیتش مطرح شود. البته این مساله دوامی نداشت و او به مسابقات برگشت.
زاهدی‌فر حالا در لیگ دسته اول باید دیدار حساس هفته را در مازندران قضاوت کند. مسابقه‌ای که در بابل برگزار می‌شود و به‌نظر می‌رسد داور برازجانی فوتبال کار سختی در این مسابقه خواهد داشت. دیدار خونه به خونه و نساجی ساعت 14 امروز در ورزشگاه هفتم تیر بابل برگزار می‌شود.

برچسب ها: فوتبال ، داوری
نظرات بینندگان