سامانه بارشی جدیدی فردا وارد کشور می‌شود
کد خبر: ۱۱۰۷۲
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۶

سامانه بارشی جدیدی فردا وارد کشور می‌شود

سامانه بارشی جدیدی عصر فردا از غرب وارد کشور می‌شود و ابتدا بخش‌هایی از غرب، مرکز و شمال کشور را در بر می‌گیرد.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور گفت: سامانه بارشی که در روزهای گذشته غالب نقاط کشور را در برگرفته است، امروز و فردا نیز بخشهایی از غرب، مرکز و شرق کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. از اواخر وقت امروز از شدت بارشها در نیمه غربی کشور کاسته می‌شود و گستره بارشها در شرق و مرکز کشور ادامه می‌یابد.
احد وظیفه تصریح کرد: طی روز دوشنبه نیز این سامانه بارشی با شدت بیشتر در بخشهای شرقی فعال خواهد بود و دستاورد آن باران و برف به همراه وزش باد موقتی است. به محض خروج این سامانه از کشور، سامانه بارشی جدیدی از غرب وارد می‌شود. سامانه بارشی جدید بخشهایی از غرب، مرکز، شمال و شرق کشور را در برمی‌گیرد و پیامد آن بارش باران، بارش برف و کاهش دما است. طی روز یکشنبه بارشها در خراسان شمالی،خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، فارس، بوشهر،هرمزگان، کرمان، آذربایجان غربی، کردستان و سیستان و بلوچستان به‌وقوع می‌پیوندد.

به گفته وی، بنابر پیش‌بینی‌ها بارش‌ها در روز دوشنبه برای سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و رضوی، آذربایجانها، اردبیل، کردستان، همدان، ایلام و کهکیلویه و بویراحمد به وقوع می‌پیوندد. طی روز سه‌شنبه بارش‌ها در استان‌های تهران، البرز، همدان، مرکزی، بوشهر، فارس، یزد، اصفهان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: دمای هوای نوار شمالی طی دو روز آتی افزایش می‌یابد اما با ورود جریانات خنک شمالی، این افزایش دما جای خود را به کاهش محسوس دما می‌دهد. طی 24 ساعت آینده وزش باد شدید و احتمال گردوخاک برای نوار شرقی کشور وجود دارد و طی همین مدت نیز خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز مواج پیش‌بینی می‌شود./تسنیم
برچسب ها: بارش ، هواشناسی
نظرات بینندگان