تولید سالانه ۹۰۰ هزار تن سبزی و صیفیجات در بوشهر
کد خبر: ۱۱۵۴۱
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

تولید سالانه ۹۰۰ هزار تن سبزی و صیفیجات در بوشهر

سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن سبزی و صیفی‌جات در استان بوشهر تولید می‌شود که زمینه مطلوبی برای صادرات آن به کشورهای همسایه فراهم کرده است.
تولید سالانه ۹۰۰ هزار تن سبزی و صیفیجات در بوشهررئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر روز گذشته در نشست بررسی همکاری اقتصادی استان بوشهر با کشور قطر با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و کشاورزی استان بوشهر با بیان این مطلب، گفت: خرما یکی از ظرفیت‌های تولیدی این استان است که با بیش از 160 هزار تن انواع خرما، 14 درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است. سالانه بین 25 هزار تا 30 هزار تن خرمای استان بوشهر صادر می‌شود که مشتریان بسیاری در کشورهای مختلف دارد.

محمد‌تقی منوچهری با اشاره به وجود صنایع فرآوری محصولات کشاورزی استان بوشهر، افزود: ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی 32 هزار تن انواع محصولات کشاورزی است که در 37 واحد فرآوری استان بوشهر وجود دارد. همچنین سالانه افزون بر 900 هزار تن محصول صیفیجات و سبزی‌جات در استان تولید می‌شود که فرصت مناسبی برای صادرات آن به کشورهای همسایه از جمله قطر است.

وی با بیان این‌که برداشت صیفی‌جات خارج از فصل از آبان‌ماه آغاز می‌شود و تا اردیبهشت‌ماه سال بعد ادامه دارد، افزود: گوجه‌فرنگی، کدو، بادمجان، هندوانه، طالبی، خربزه و انواع سبزیجات از محصولات خارج از فصل استان بوشهر است که به کشورهای مختلف صادر می‌شود. این محصولات از کیفیت مناسبی برخوردار هستند، زیرا در تولید آنها، نظارت مستمر در زمینه سلامت محصول مورد توجه قرار می‌گیرد.

نظرات بینندگان