آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۷۲۶۷
۱۲:۳۶
۱۴۰۵/۰۲/۲۰

معاون اول رئیس جمهور از هلدینگ خلیج فارس بازدید کرد

دکتر عارف با قدردانی از اقدامات هلدینگ خلیج فارس در بازسازی خسارات ناشی از حملات دشمن، گفت: روند بازسازی، نوسازی و بهسازی صنایع آسیب‌دیده باید با سرعت بیشتری دنبال شود تا آثار آن در اقتصاد و معیشت مردم ملموس باشد.

بامداد 24، معاون اول رئیس‌جمهور در جریان بازدید از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و در دیدار با مدیران این شرکت با تبریک پیروزی ایران در جنگ رمضان و شکست دشمن، با اشاره به هزینه‌هایی که کشور در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان پرداخت کرد، گفت: در کنار این هزینه‌ها، دستاوردهای مهمی نیز حاصل شد که یکی از مهم‌ترین آنها، شناسایی مدیران توانمند و کارآمد در بخش‌های مختلف اجرایی کشور بود.

وی تصریح کرد: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به‌دنبال فروپاشی اجتماعی و تسلیم ایران بود و در تحرکات دی‌ماه نیز فروپاشی سیاسی را دنبال می‌کرد، اما مردم در هر دو مقطع با حضور در صحنه این راهبردها را ناکام گذاشتند.

عارف افزود: دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در جنگ رمضان، راهبرد حمله به زیرساخت‌ها و صنایع کشور را در پیش گرفت و صنایع فولاد و پتروشیمی را هدف قرار داد تا ضمن ایجاد بیکاری، صنایع پیشران کشور را تخریب کند، اما این راهبرد نیز شکست خورد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به جایگاه راهبردی تنگه هرمز اظهار کرد: این گذرگاه مهم دریایی به نقطه‌ای تعیین‌کننده برای کشور تبدیل شده و مدیریت آن می‌تواند اثر تحریم‌ها را به طور اصولی از بین ببرد.

وی «میدان، خیابان و دیپلماسی» را سه پشتوانه اصلی کشور دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی بر پایه منطق و اخلاق عمل می‌کند، اما در دفاع از حقوق خود کاملاً قاطع است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جایگاه ایران پس از جنگ رمضان در منطقه و جهان تغییر کرده و لازم است برای شرایط جدید، برنامه‌ریزی دقیق‌تری در حوزه توسعه صنعتی کشور انجام شود.

ارسال نظر
جدیدترین اخبار