آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۷۴۵۶
۱۴:۱۶
۱۴۰۵/۰۴/۰۶

۲۵۰۰ مورد برق غیرمجاز در بوشهر جمع آوری شد

بامداد 24 - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر از اجرای طرح ملی و جهادی «مهتاب» از ابتدای سال ۱۴۰۵ تا ۲۹ خردادماه خبر داد.

به گزارش بامداد 24 ، غلامرضا حشمتی شنبه ۶ تیر در باب گزارش عملکرد هفته یازدهم طرح ملی و جهادی «مهتاب» در استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تا ۲۹ خردادماه، سه هزار و ۴۴۱ دستگاه کنتور برق در استان نصب و چهار هزار و ۷۷۱ دستگاه کنتور معیوب نیز تعویض شده است.

 

وی تصریح کرد: در نتیجه تعویض کنتورهای معیوب، شناسایی دستکاری‌ها، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز مشهود و غیرمشهود و همچنین برخورد با چاه‌های کشاورزی غیرمجاز، بیش از ۱۰۰ میلیون کیلووات ساعت انرژی احیا شده که نقش مهمی در کاهش تلفات، افزایش بهره‌وری، مدیریت مصرف و کاهش بار شبکه توزیع برق استان داشته است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر افزود: در این مدت، ۶۲۳ مورد دستکاری کنتور شناسایی و رفع شده و یک هزار و ۶۴۶ مورد انشعاب برق غیرمجاز نیز جمع‌آوری شده است.

 

حشمتی تصریح کرد: در اجرای این طرح، دو هزار و ۷۰۰ متر کابل غیرمجاز از شبکه جمع‌آوری و ۴۶۰ دستگاه شمارشگر نیز نصب شده است.

 

وی بیان کرد: همچنین چهار هزار و ۵۵۱ حلقه چاه کشاورزی در استان مورد آزمون و پایش قرار گرفته که ۳۰۰ حلقه از آن‌ها غیرمجاز بوده است. این اقدام در راستای مدیریت مصرف انرژی و صیانت از منابع برق انجام شده است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر درپایان اعلام کرد: طرح ملی و جهادی «مهتاب» با هدف کاهش تلفات انرژی، مقابله با برق‌های غیرمجاز، افزایش دقت اندازه‌گیری مصرف و ارتقای پایداری شبکه برق در سراسر استان با جدیت در حال اجرا است.

برچسب‌ها:
برق انشعاب
ارسال نظر
جدیدترین اخبار