آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۷۸۸۲
۱۵:۲۴
۱۴۰۵/۰۷/۱۹

۶ مدال جهانی سهم قایقرانان بوشهری در چین

قایقرانی
بامداد 24 - رئیس هیات قایقرانی استان بوشهر گفت:حمید مرادی و سجاد غریبی در مسابقات جهانی دراگون‌بوت هانگژو چین موفق به کسب یک مدال طلا و پنج مدال برنز شدند که افتخاری برای ورزش کشور و این استان است.

به گزارش بامداد 24 از ایرنا هادی کللی روز یکشنبه تصریح کرد: حمید مرادی قایقران بوشهری پس از بازگشت به کشور و ورود به بوشهر با استقبال جمعی از اعضای هیات قایقرانی استان، ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان در فرودگاه بوشهر روبه‌رو شد.

 

وی افزود: این دو ورزشکار در مجموع ۶ مدال شامل یک مدال طلا در ماده ۵۰۰ متر ۱۰ نفره و پنج مدال برنز در مواد ۲۰۰ متر و ۲ هزار متر ۱۰ نفره و همچنین ۲۰۰ متر، ۵۰۰ متر و ۲ هزار متر ۸ نفره کسب کردند.

 

رئیس هیات قایقرانی استان بوشهر بیان کرد: کسب این مدال‌ها افتخاری بزرگ برای استان بوشهر و ورزش قایقرانی کشور است و نشان می‌دهد که با حمایت و برنامه‌ریزی مناسب ظرفیت‌های ورزشی استان می‌توانند در عرصه‌های بین‌المللی بدرخشند.

 

کللی با قدردانی از تلاش ورزشکاران، مربیان و خانواده‌های آنان خاطرنشان کرد: این موفقیت را به جامعه ورزش و مردم استان بوشهر تبریک می‌گویم و از همه افرادی که در مسیر آماده‌سازی و موفقیت این قهرمانان نقش داشتند قدردانی می‌کنم.

ارسال نظر
جدیدترین اخبار