نمایشگاه کتاب در بوشهر برگزار می‌شود
کد خبر: ۵۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۵ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵

نمایشگاه کتاب در بوشهر برگزار می‌شود

مدیرکل ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: در راستای گسترش فرهنگ کتاب خوانی نمایشگاه کتاب آذرماه سال جاری در شهر بوشهر برپا می شود.
 حمیده ماحوزی صبح چهارشنبه در ستاد اجرایی نمایشگاه کتاب استان بوشهر اظهار داشت: یکی از موضوعات حائز اهمیت در امر گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی در استان دسترسی آسان شهروندان به کتاب است.

وی افزود: در همین راستا برنامه‌ریزی‌های مختلفی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان انجام شده که یکی از این کارها برگزاری نمایشگاه‌های کتاب است.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان عنوان کرد: این نمایشگاه‌ها سالانه با حضور ناشران کشوری و استانی در شهر بوشهر برگزار می شود.

ماحوزی با بیان اینکه زمان این نمایشگاه امسال ۲۴ لغایت ۳۰ آذر برگزار می‌شود گفت: امسال این نمایشگاه به مدت یک هفته با تخفیف ۳۰ درصدی کلیه کتاب ها در نمایشگاه دائمی شهر بوشهر برپا خواهد شد.
برچسب ها: فرهنگ ، ارشاد ، کتاب ، نمایشگاه
نظرات بینندگان