کد خبر: ۷۷۰۰
۱۹:۳۴
۱۳۹۶/۰۲/۰۶

برگزاری کارگاه آموزشی باشگاه‌های کتابخوانی در بوشهر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اعلام کرد، کارگاه آموزشی باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در شهرهای بوشهر، برازجان و خورموج برگزار شد.
حمیده ماحوزی در این‌باره گفت: دراین کارگاه‌های یک‌روزه بیش از صد مربی باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان حضور داشتند.
وی با بیان این‌که در کارگاه‌های بوشهر، برازجان و خورموج به ترتیب 50، 30 و 31 مربی باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان حضور پیدا کردند که دوره‌های بعدی این کارگاه‌ها در ماه‌های آینده نیز برگزار می‌شود، افزود: تاکنون در شهرهای بوشهر و خورموج به ترتیب 294 و 216 باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان به ثبت رسیده است.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به این‌که در قالب باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوانان، دانش‌آموزان در قالب گروه‌های 10 نفره به کتابخوانی پرداخته و در نهایت در جشنواره پایانی باشگاه‌های کتابخوانی استان‌های سراسر کشور شرکت می‌کنند، ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی بیشتر مربیان باشگاه‌هاست تا از این طریق بتوانند یاری‌رسان دانش‌آموزان برای حضور هر چه شایسته در جام باشگاه‌های کتابخوانی کشور باشند.

ارسال نظر
مهمترین اخبار