صادرات 33 هزار تن آبزی از استان بوشهر
کد خبر: ۷۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۲۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶

صادرات 33 هزار تن آبزی از استان بوشهر

مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان اعلام کرد که با توسعه صنایع عمل‌آوری و بسته‌بندی آبزیان در استان، زمینه افزایش صادرات محصولات شیلاتی بوشهر فراهم شده به‌گونه‌ای که سال قبل ۳۳ هزار تن آبزیان این استان صادر شد.
مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان اعلام کرد که با توسعه صنایع عمل‌آوری و بسته‌بندی آبزیان در استان، زمینه افزایش صادرات محصولات شیلاتی بوشهر فراهم شده به‌گونه‌ای که سال قبل ۳۳ هزار تن آبزیان این استان صادر شد. مصطفی قلی‌پور با بیان این‌که این استان از ظرفیت بالایی در بخش تولید محصولات کشاورزی و شیلاتی برخوردار است، افزود: ظرفیت محصولات کشاورزی و شیلاتی زمینه توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری‌ این محصولات را فراهم کرده است.
وی از ایجاد واحدهای صنایع فرآوری محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: برای افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی بوشهر با توجه به ظرفیت بالای این استان برنامه‌ریزی ویژه‌ای شده است. مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی بوشهر با تاکید بر لزوم حمایت از صنایع فرآوری محصولات کشاورزی افزود: صنایع فرآوری محصولات جدید از خرما و آبزیان مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند و تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند.

به گزارش تسنیم، قلی‌پور با اشاره به پرداخت تسهیلات کم‌بهره به صنایع کشاورزی خاطرنشان کرد: سال قبل 20 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای رونق تولید به صنایع کشاورزی استان بوشهر پرداخت شد و این در حالی است که امسال این روند ادامه دارد. وی با اشاره به این‌که 60 واحد فرآوری صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و شیلاتی در استان فعال است، تصریح کرد: 30 واحد صنایع فرآوری عمل‌آوری و فرآوری آبزیان و 30 واحد فرآوری خرما در بوشهر فعال است که نقش مهمی در توسعه صادرات دارند. مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی بوشهر از صادرات محصولات شیلاتی بوشهر خبر داد و افزود: 33 هزار تن آبزیان موکول و غیر موکول سال گذشته به ارزش 148 میلیون دلار از استان صادر شد.
قلی‌پور با اشاره به صادرات خرمای استان بوشهر بیان کرد: 25 هزار تن خرما و محصولات جانبی آن به ارزش 30 میلیون دلار به کشورهای مختلف آسیایی از جمله چین، ویتنام، امارات متحده عربی، عمان و روسیه صادر شده است.
وی، طرح‌های پرورش ماهی در قفس و طرح‌های گلخانه‌ای و مکانیزه کشاورزی را از اولویت‌های استان دانست و گفت: این طرح‌ها ضمن حمایت ویژه از تسهیلات لازم برای راه‌اندازی آنها در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برخوردار می‌شوند.

برچسب ها: صادرات ، آبزی ، بوشهر ، شیلات
نظرات بینندگان