250 هزار شبای سهام عدالت مردود اعلام شد
کد خبر: ۸۱۳۴
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۴ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۶

250 هزار شبای سهام عدالت مردود اعلام شد

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که هنوز 22 میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت به سامانه مربوطه برای اعلام شماره شبای بانکی مراجعه نکرده‌اند، این در حالی است که در یک ماه گذشته 250 هزار شماره شبای بانکی ثبت شده مشمولان سهام عدالت مورد تائید قرار نگرفته است.
 مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که هنوز 22 میلیون نفر از مشمولان سهام عدالت به سامانه مربوطه برای اعلام شماره شبای بانکی مراجعه نکرده‌اند، این در حالی است که در یک ماه گذشته 250 هزار شماره شبای بانکی ثبت شده مشمولان سهام عدالت مورد تائید قرار نگرفته است.
سیدجعفر سبحانی درباره آخرین وضعیت ثبت شماره شبای بانکی مشمولان سهام عدالت در سامانه مربوط به آن گفت: این افراد کسانی هستند که سامانه سهام عدالت مراجعه و یک شماره شبا بانکی در سامانه ثبت کرده‌اند اما پس از بررسی و سنجش آن از سوی سازمان خصوصی‌سازی، تعلق شماره شبا به شخص مشمول احراز نشده و شبا مورد تائید قرار نگرفته است. در برخی موارد هم حساب بانکی مشمول راکد یا مسدود بوده و شبا از سوی بانک مربوطه معتبر اعلام نشده است.
وی با بیان این‌که برای کسانی که شماره شبا بانکی آنها مورد تائید قرار نگرفته، پیامک ارسال شده است، گفت: این افراد باید در فرصت باقیمانده تا پایان شهریور‌ماه امسال شماره شبای دیگری که حساب آن به نام خود فرد مشمول است، در سامانه ثبت کنند تا امکان دریافت سود سهام عدالت را داشته باشند.

مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی با یادآوری این‌که از 47 میلیون مشمول دریافت سهام عدات بالغ بر 25 میلیون نفر شماره شبای بانکی خود را در سامانه ثبت کرده‌اند، افزود: 22 میلیون مشمول باقیمانده نیز باید در اسرع وقت نسبت به ورود به سامانه و ثبت شماره شبای خود اقدام کنند. مشمولان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل کشور، شماره شبای بانکی خود را دریافت و در سامانه سهام عدالت وارد کنند و در این زمینه هیچ تفاوتی بین بانک‌ها وجود ندارد.
مشاور رئیس سازمان خصوصی‌سازی همچنین گفت: مجمع عمومی شرکت‌های تحت پوشش سهام عدالت برای سال مالی 95 در نیمه نخست امسال برگزار می‌شود و از این رو پرداخت سود سهام عدالت به نیمه دوم امسال موکول شده است. هر‌گونه اقدام برای توزیع سود سهام عدالت، به‌طور گسترده از سوی سازمان خصوصی‌سازی از طریق رسانه‌های معتبر از جمله صدا و سیما، خبرگزاری‌های رسمی و نشریات اطلاع‌رسانی می‌شود.
وی از مردم خواست، مراقب پیام‌های دروغینی که درباره توزیع سود از سوی برخی سایت‌ها و کانال‌های سودجو منتشر می‌شود، باشند و فریب آن را نخورند.
سبحانی کل مشمولان سهام عدالت را حدود 47 میلیون نفر اعلام کرد و گفت: در شرایط کنونی هیچ برنامه‌ای برای عضویت افراد جدید برای سهام عدالت در دستور کار نیست و هرگونه ادعا در این زمینه با انگیزه کلاهبرداری مطرح می‌شود.

سامانه سهام عدالت با هدف اطلاع هموطنان از صورت حساب خود و نیز دریافت شماره شبا برای واریز سود سهام در نیمه دوم امسال، از اسفند‌ماه پارسال به نشانی اینترنتی www.samanese.ir آغاز به کار کرده است. مشمولان می‌توانند با مراجعه به شعبه بانک‌های عامل، استفاده از دستگاه‌های خودپرداز بانکی یا از طریق اینترنت بانک و تلفن بانک شماره شبای 24 رقمی حساب‌های خود را دریافت کنند. 10 سال مهلت قانونی برای این‌که از محل سود سهام عدالت، بدهی مشمولان بابت خرید سهام پرداخت شود، به پایان رسیده و برای هر فرد 10 میلیون ریال (یک میلیون تومان) سهم اختصاص یافته است. در این 10 سال، از محل سود سهام عدالت مقداری سود به خزانه واریز شده و اکنون با پایان مهلت 10 ساله، سهام قابل واگذاری است.

برچسب ها: اقتصاد ، سهام عدالت ، سود
نظرات بینندگان