افزایش اشتغال‌زایی منطقه ویژه بوشهر با افزایش تولید
کد خبر: ۸۱۶۲
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۵ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۶

افزایش اشتغال‌زایی منطقه ویژه بوشهر با افزایش تولید

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر معتقد است که با افزایش ظرفیت تولید ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، میزان اشتغال‌زایی آنان ‌هزار نفر افزایش می‌یابد.
حسین نامور پیش از ظهر امروز در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان با تاکید بر توجه به طرح‌های اشتغال‌زایی در محیط‌های صنعتی و تولیدی تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با داشتن ظرفیت‌های مهمی زمینه ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی با افزایش تولید واحدهای صنعتی دارد.
وی با بیان این‌که مدیران دستگاه‌های اجرائی و واحدهای تولیدی و صنعتی باید ریسک‌پذیر باشند، تاکید کرد: مدیران باید بر اساس نیازها و مطالبات مردم  و تدوین برنامه‌های ابلاغی ریسک اجرای طرح‌ها را افزایش دهند که اهداف ترسیم شده محقق شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان این‌که 40 واحد صنعتی و شرکت تولیدی در این منطقه  فعالیت می‌کنند، گفت: این واحدهای صنعتی با ظرفیت 30 تا 70 درصد در مدار تولید هستند که با تحقق ظرفیت‌های اسمی، میزان اشتغال آنها افزایش می‌یابد.

نامور با بیان این‌که هم‌اکنون 800 نفر در این واحدهای صنعتی و تولیدی مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: در 40 واحد تولیدی و صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر  800 نفر مشغول به‌کار هستند که با افزایش ظرفیت تولید، میزان اشتغال‌زایی آنان ‌هزار نفر افزایش می‌یابد.
وی با بیان این‌که منطقه ویژه اقتصادی بوشهر دارای زیرساخت‌های لازم است، تصریح کرد: این منطقه ویژه صنعتی و تولیدی از زیر‌ساخت‌های لازم برای توسعه سرمایه‌گذاری با حمایت‌های ویژه فراهم است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان این‌که ساحلی بودن این منطقه موقعیت مناسبی برای پردازش کالای صادراتی فراهم کرده است، گفت: این منطقه علاوه بر موقعیت پردازش کالا برای صادرات امکانات لازم برای واردات مواد اولیه واحدهای تولیدی دارد این در حالی است که زمین‌های منطقه ویژه با قیمت مناسب در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

نظرات بینندگان