
سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری بندر بوشهر بمناسبت روز جهانی غذا، اقدام به برگزاری جشنواره غذاهای محلی ایرانی و انواع شیرینی و کیک خانگی در محل مجتمع فرهنگی عالیآباد کرد. شرکتکنندگان در این جشنواره که در ساعت ۱۷:۳۰ روز سهشنبه برگزار شد، با حضور در محل مسابقه و پخت انواع غذاها و شیرینیهای محلی بوشهری و ایرانی، هنر آشپزی خود را به معرض نمایش گذاشتند.
دمپخت ماهی، قلیه میگو و گمنه، کشک بادمجان، آش کشک، خورشت کرفس، سالاد ماکارونی، سالاد فصل، گرده، حلوا برنجی، حلوا هویج، کیک تلخ و...، برخی از غذاهای حاضر در این جشنواره بودند.
در این جشنواره تعداد سه داور حضور داشتند که به غذاهای حاضر در جشنواره امتیاز داده و در پایان بر اساس این امتیازها، آشپزها رتبهبندی شده و جوایز نفیسی به سه نفر اول اعطا شد. همچنین به بقیه شرکتکنندگانی که علیرغم حضور در این جشنواره و تهیه غذا به مقام اول تا سوم نرسیدند، جوایزی به رسم یادبود تقدیم شد.
در حاشیه این مراسم، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری با تشکر از استقبال خوب مردم برای شرکت در جشنواره و بازدید از آن خاطرنشان کرد: اهمیت مصرف غذای سالم در زندگی ماشینی امروز برای همه ما یک ضرورت به حساب میآید و بانوان خانهدار باید به این نکته توجه ویژهای داشته باشند.
فاطمه صفریزاده با تاکید بر اینکه برگزاری اینگونه نمایشگاهها میتواند باعث افزایش انرژی و انگیزه بانوان در پخت غذاهای محلی و سالم شود، ادامه داد: امروزه اهمیت مصرف غذای سالم تا حدی است که یک روز جهانی به آن اختصاص یافته است و ما امیدواریم با برگزاری اینگونه جشنوارهها بتوانیم به اشاعه فرهنگ صحیح پخت غذا کمک کنیم.
گفتنی است شرکت در این مراسم برای عموم آزاد بوده و پیش از این از طریق کانال سازمان فرهنگی به آدرس @farhangi_bushehr اطلاعرسانی شده بود.