مدیرعامل آبفا بوشهر: نرخ آب ورودی به این استان بسیار بالاست
کد خبر: ۹۸۴۵
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۵ - ۰۸ آبان ۱۳۹۶

مدیرعامل آبفا بوشهر: نرخ آب ورودی به این استان بسیار بالاست

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب (آبفا) استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه آب آشامیدنی مورد نیاز مردم از طریق خطوط لوله به طول 700 کیلومتر از استان‌های همجوار به این استان انتقال می‌یابد، نرخ آن بسیار بالاست.
کیقباد یاکیده در نشست بررسی وضعیت آب شهرستان دیر افزود: هم اکنون استان بوشهر به دلیل بعد مسافت تا منبع تامین آب، بزرگترین خط انتقال آب را در کشور دارد که این دغدغه ای مهم برای مسئولان است. در تلاش هستیم با برنامه ریزی بتوانیم 35 درصد آب مورد نیاز استان بوشهر را از دریا تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: در این ارتباط مسئولان و مردم باید همکاری و حمایت کنند تا بتوانیم در سه بخش تامین، انتقال و ذخیره آب با برنامه ریزی گام اساسی برداریم.
وی در باره وضعیت آب شهر دیر گفت: در شهر 35 هزار نفری دیر با 12 هزار مشترک آب باید 6 هزار متر مکعب آب در روز تامین شود و یک منبع 10 هزار متر مکعبی ذخیره آب مورد نیاز است. در شهر دیر 20 درصد لوله های آب فرسوده و 14 درصد هدر رفت آب وجود دارد که در این بخش وضعیت بدی نیست.

وی بدون اشاره به اعتبار مورد نیاز به ترمیم شبکه های فرسوده در استان بوشهر گفت: برای اصلاح و نوسازی شبکه آبرسانی شهرهای استان بوشهر به اعتبار و حمایت بیشتر مسئولان نیاز است./ایرنا

برچسب ها: آبفا ، انتقال آب
نظرات بینندگان