گوشت قرمز بالاخره ارزان شد
کد خبر: ۱۰۲۰۶
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۶

گوشت قرمز بالاخره ارزان شد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، زیاد شدن عرضه دام و اشباع بازار از گوشت‌های وارداتی را دلیل اصلی کاهش قیمت اعلام کرد.
علی اصغر ملکی رییس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش هزار تومانی نرخ گوشت در بازار خبر داد و اظهارکرد: اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۳۶ تا ۳۷ هزارتومان به مغازه دار و ۴۰ تا ۴۱ هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود.

وی، ازدیاد عرضه دام و اشباع بازار از گوشت‌های وارداتی را دلیل اصلی کاهش قیمت اعلام کرد.
ملکی، با اشاره به اینکه نرخ هر کیلو دام زنده ۱۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۶ هزارتومان است، افزود:با توجه به افزایش عرضه در برابر کاهش تقاضا، پیش بینی می‌شود که در هفته آینده مجددا روند نزولی قیمت در بازار ادامه یابد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، ممنوعیت کشتار بره‌های ماده را دلیل دیگری مبنی بر جلوگیری از نوسانات بازار گوشت دانست و گفت: با توجه به ذبح بی رویه بره ماده در سال‌های اخیر، سازمان دامپزشکی کشتار آن را ممنوع اعلام کرد که ادامه این روند ثبات بازار در سال‌های آتی را به همراه خواهد داشت.
وی، در بخش دیگر سخنان خود از واردات مناسب گوشت وارداتی و توزیع در بازار خبر داد و اذعان کرد: هر کیلو گوشت وارداتی با نرخ ۳۳ هزار تومان توزیع می‌شود.
برچسب ها: گوشت ، اتحادیه ، گوسفندی
نظرات بینندگان