معاون امور بندری و دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: هنوز خبری از لنج صیادی ناپدید شده در خلیج فارس نیست، این لنج پنجشنبه شب در حالی که خلیج فارس متلاطم بود و باد شدید میوزید با هشت سرنشین از اسکله جُفرِه بوشهر دل به دریا زد.
آخرین تماسی که ملوانان با خانوادههایشان برقرار کردند مربوط به همان پنجشنبه شب بوده است؛ زمانی که آنها در آبهای ساحلی بندر دیر بودند، جایی به نام راس المُطاف که صیادان از آن به عنوان منطقه خطر یاد میکنند.
پس از آن که خانواده این ملوانان از ناپدید شدن لنج به اداره کل بنادرودریانوردی استان بوشهر خبر دادند جستوجو برای پیدا کردن اثری از آنها با شناورهای ناجی و بالگرد آغاز شد.
شکیبی نسب، معاون امور بندری و دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: امروز هم جستوجو را ادامه دادیم اما به نتیجهای نرسیدیم. این روند تا زمانی که بتوانیم خبری از لنج و سرنشینان آن پیدا کنیم ادامه خواهد داشت. با توجه به این که نشانی دقیقی از محل وقوع حادثه در دست نداریم برای پیدا کردن اثری از آنها مناطق مختلفی را جستوجو میکنیم.