بدون ما، ورزش جایگاهی در بوشهر ندارد
کد خبر: ۱۱۰۶۰
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۸ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۶
عباس طبیب‌نژاد در گفت‌وگو با بامداد جنوب:

بدون ما، ورزش جایگاهی در بوشهر ندارد

مسابقات فوتبال ساحلی گروه چهارم زیرگروه لیگ دسته یک کشور از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته گذشته در زمین فوتبال ساحلی پارک مرجان بوشهر برگزار شد و تیم دریانوردان بوشهر با سرمربیگری عباس طبیب‌نژاد توانست با کسب پیروزی در آخرین بازی خود، به‌عنوان تیم دوم گروه راهی دور بعد مسابقات شود.
بدون ما، ورزش جایگاهی در بوشهر نداردبامداد جنوب- علی تنگستانی:
مسابقات فوتبال ساحلی گروه چهارم زیرگروه لیگ دسته یک کشور از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته گذشته در زمین فوتبال ساحلی پارک مرجان بوشهر برگزار شد و تیم دریانوردان بوشهر با سرمربیگری عباس طبیب‌نژاد توانست با کسب پیروزی در آخرین بازی خود، به‌عنوان تیم دوم گروه راهی دور بعد مسابقات شود. 

طبیب‌نژاد که کمتر از یک سال است که تیم خود را تشکیل داده‌، در این مدت توانسته نتایج خوبی را بگیرد تا به حضور مجدد دریانوردان در بالاترین سطح مسابقات امیدوار شویم. در گزارش امروز، به سراغ این مربی باتجربه فوتبال ساحلی رفتیم تا ببینم چطور او توانسته با جوانان با انگیزه‌اش به مرحله بعد مسابقات صعود کند. 

از مسابقات زیرگروه لیگ یک فوتبال ساحلی کشور بگویید. به هر حال توانستید به‌عنوان تیم دوم گروه به مرحله بعد مسابقات صعود کنید.
تیم‌ها در چهار گروه شش تیمی تقسیم شده بودند ولی گروه‌بندی‌ها بر اساس معیار خاصی صورت نگرفته است. همین مساله باعث شده بود که پنج رقیب ما در گروه که قوی‌ترین تیم‌های حاضر در مسابقات محسوب می‌‌شدند کار ما را سخت کنند. چهار تیم در گروه ما، قهرمانان استان خود بودند که این باعث شد رقابت سختی تا پایان مسابقات داشته باشیم. البته وقتی به گروه‌های دیگر نگاهی می‌اندازیم، متوجه می‌شویم که بیشتر تیم‌های حاضر در آن گروه‌ها اهدایی هستند (یعنی به خواست فدراسیون در مسابقات حاضر شده‌اند). به هر حال ما کار خود را با یک تیم جوان و آینده‌دار شروع کردیم و از آنجایی‌که کسی از ما توقع بالا نداشت، بازیکنان با اعتماد به‌نفس بالایی در بازی‌ها شرکت می‌کردند. البته یکی از مسائلی که ما را نگران کرده بود، این بود که بازیکنان ما تجربه زیادی در فوتبال ساحلی نداشتند چراکه بسیاری از آنها در فوتبال چمنی فعالیت می‌کردند ولی همت و انگیزه آنها باعث شد که بتوانیم به مرحله بعد مسابقات صعود کنیم. 

رقیبان اصلی ما در این دوره از مسابقات، تیم‌های بندر لنگه و ماهان سپاهان بود که بازیکنان خوبی در اختیار داشتند. همین مساله باعث شده که کیفیت بازی‌ها بالا برود و تیم‌ها با انگیزه زیادی در هر بازی حضور یابند. به هر حال باز هم خدا را شاکرم که توانستیم از این گروه سخت و دشوار صعود کنیم.

به هر حال تیم‌داری در استان بوشهر سخت است. مشکلات در ادامه مسیر به تیم شما ضربه نمی‌زند؟
بله! تیمداری در استان بوشهر واقعا سخت است و شرایط خاص خود را دارد. ما مشکلاتی زیادی در تیم‌مان داریم ولی برای این‌که بتوانیم در مسابقات عملکرد خوبی داشته باشیم، به هیچ عنوان به مشکلات فکر نمی‌کنیم. ما سعی می‌کنیم که تمام جوانان با استعداد شهرمان را در تیم دریانوردان جمع کنیم تا بتوانیم یک تیم ریشه‌دار و قدرتمند تشکیل دهیم و فکر می‌کنم در این راه موفق خواهیم بود. 

هدف‌گذاری تیم دریانوردان برای سال‌های آینده چیست؟
ما در این مدت بازیکنان خوبی را در بوشهر کشف و جذب کرده‌ایم ولی خوب برای این‌که آنها بتوانند تمام توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند، به زمان نیاز داریم. ما در طول فعالیت خود در یک سال گذشته، با وجود این‌که جذب کردن بازیکن ساحلی سخت است، توانسته‌ایم 20 بازیکن را به‌خدمت بگیریم. البته با کار کردن با این بازیکنان، متوجه شدیم که 8 نفر از آنها واقعا استعداد خوبی در این رشته دارند و می‌تواند در آینده بازیکنان بزرگی شوند. آنها می‌توانند جایگزین مسلم مسیگر و مصطفی کیانی در سال‌های آینده باشند. من به آنها امید زیادی داریم. 
همانطور که می‌دانید، ما به‌صورت پله به پله کار خود را شروع کردیم و همان‌طورکه گفتم سعی و تلاش ما این بود که یک تیم ریشه‌دار درست کنیم. فعلا هدف این است که به لیگ دسته یک کشور صعود کنیم و پس از هم به لیگ برتر برویم. البته ما سال گذشته می‌توانستیم در لیگ دسته یک کشور شرکت کنیم چراکه مسوولان فدراسیون به ما سهمیه داده بودند ولی من شخصا این سهمیه را قبول نکردم چرا می‌خواستم با حضور در بازی‌ها، جواز حضور در لیگ دسته یک کشور را بدست آوریم. امیدواریم که مردم در این راه از ما حمایت کنند تا بتوانیم این مرحله سخت را پشت سر بگذاریم. 

ورزش در استان بوشهر به‌نظر می‌رسد که روزهای سختی را سپری می‌کند. آن‌هم در حالی‌که پارس جنوبی با تکیه بر وضعیت مالی بسیار خوب خود در رشته‌های مختلف تیم‌داری می‌کند. فکر می‌کنید چرا در استان ما ارگان‌های مختلف از تیم‌ها حمایت نمی‌کنند؟
ابتدا باید بگویم که وقتی اسم پارس جنوبی را می‌شنوم، به‌کلی فوتبال ساحلی را فراموش می‌کنم. بهتر است درباره ظلمی که آنها با من و برادرم کردند، صحبتی نکنم. اما باید قبول کرد که ثروت استان ما به‌طور ناعادلانه میان تیم‌ها توزیع می‌شود. ما حتی توانایی این را نداریم که برای تبلیغ بازی‌هایمان بنری بزنیم ولی در مقابل می‌بینم که بعضی از تیم‌ها از تمام مزایای ثروت استان برخوردار هستند. این مساله، یک ظلم بزرگ به تیم‌های استان بوشهر است و امیدوارم روزی این مشکل حل شود. استاندار بوشهر می‌تواند در این راستا کارهای زیادی را انجام دهد. کاری که ما برای فوتبال ساحلی استان بوشهر انجام می‌دهیم فقط از پس عاشق‌ها و دیوانه‌ها بر می‌آید. اگر ما برای گسترش ورزش کاری نکنیم، مطمئن باشید که ورزش جایگاهی در کشور ما نخواهد داشت. مسوولان استانی باید در جهت توزیع عادلانه ثروت استان فکری بکنند.

نظرات بینندگان