
خسرو عمرانی از خسارت 100 درصدی مزارع گندم دیم خبر داد و گفت: براساس اریابیهای انجام شده بیش از 60 هزار هکتار اراضی گندم دیم استان بوشهر به سبب خشکسالی بی محصول شده است. استان بوشهر دارای بیش از 90 هزار هکتار اراضی گندم است که محصول 13 هزار و 500 هکتار اراضی آبی استان بوشهر قابل برداشت است که تاکنون 50 درصد آن برداشت شده است.
وی از اعزام و فعالیت 120 کمباین در برداشت گندم استان بوشهر خبر داد و افزود: در دو هفته گذشته بیش از 17 هزار تن گندم از اراضی استان بوشهر برداشت و تحویل مراکز خرید شده است. 4 مرکز برای خرید محصول گندمکاران استان بوشهر تعیین شده است؛ کارخانجات آرد الزهرا برازجان و خلیج فارس دشتی، انبار چغادک بوشهر و سیلوی برازجان برای خرید تضمینی گندم کشاورزان تعیین شده است. زارعان استان بوشهر به سبب وارد شدن خسارت به مزارع گندم استان بوشهر، پیشبینی میشود در سال زارعی جاری کمتر از 42هزار تن محصول برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه متوسط برداشت گندم در هر هکتار 2 هزار و 800 کیلوگرم است گفت: عملکرد برداشت گندم در هر هکتار 2.8 تن است که این رقم حداکثر تا 7 تن هم میرسد. برای برداشت گندم 120 دستگاه کمباین فعالیت می کنند و هیچ محدودیتی برای اعزام کمباین وجود ندارد./تسنیم