اورژانس دریایی جزیره خارگ راه‌اندازی می‌شود
کد خبر: ۱۱۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۲۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

اورژانس دریایی جزیره خارگ راه‌اندازی می‌شود

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر از راه‌اندازی اورژانس دریایی جزیره خارگ خبر داد.
عبدالرحیم دادجو در جلسه شواری سلامت جزیره خارگ با بیان این‌که خدمات ما به اهالی شریف خارگ بی‌منت است، گفت: راه‌اندازی اورژانس دریایی در جزیره خارگ، خبر خوبیی است که برای اهالی خارگ داریم. اورژانس هوایی یکی از مباحث مهم جزیره خارگ است که به صورت جدی پیگیر این موضوع هستیم و متاسفانه بالگرد اورژانس کشور شب‌پر نیست و یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم. 

به گفته وی، ما خواستار همکاری همه نهادها و سازمان‌ها در حوزه پزشکی در جزیره خارگ هستیم، موقعیت این جزیره از هر لحاظ خاص است که خدمات‌دهی را در برخی از اوقات سخت می‌کند، این مرکز آمادگی لازم جهت هر گونه همکاری سازمانی در حوزه پزشکی جزیره خارگ را دارد. 
دادجو در ادامه با اشاره به راه‌اندازی اورژانس ۱۱۵ در جزیره خارگ خاطرنشان کرد: خواسته بحق اهالی شریف جزیره خارگ بوده و به همین دلیل این مرکز یک کادر مهار را در این زمینه در بخش ویژه خارگ مستقر کرده است.

برچسب ها: اورژانس ، جامعه ، خارگ
نظرات بینندگان