کودکان جدی‌ترین مخاطبان سینما هستند
کد خبر: ۱۲۸۳۰
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۹ - ۲۰ مهر ۱۳۹۷

کودکان جدی‌ترین مخاطبان سینما هستند

کارگردان فیلم «آهوی پیشونی سفید 2» می‌گوید، کودکان جدی‌ترین مخاطبان سینما هستند.
سیدجواد هاشمی در اولین اکران مردمی این فیلم که در سینما «کورش» برگزار شد، گفت: خیلی خوشحالم که بعد از قسمت اول فیلم «آهوی پیشونی سفید»، قسمت دوم آن را به‌دنبال استقبال و درخواست کودکان سرزمینم ساختم و برای اولین‌بار این فیلم را در کنار شما می‌بینم و این را به‌عنوان یادگاری تا آخر عمر با خود خواهم داشت.

وی در ادامه با بیان این‌که من در فیلم‌های دیگری حضور داشتم و در مجموع 29 بار در فیلم‌های سینمایی شهید شدم، افزود: وقتی فیلم «آهوی پیشونی سفید» را ساختم کسی باور نمی‌کرد و از من می‌پرسیدند چرا شما این فیلم را ساختید؟ و من قسمت دوم این فیلم را با حمایت حسین احمدی و مرتضی وطن‌خواه ساختم و قسمت سوم فیلم نیز ساخته شده و در مراحل فنی است.
هاشمی با اشاره به این‌که تمام تلاش ما در ساخت این فیلم شاد کردن بچه‌ها بود و اگر بزرگ‌ترها نیز از این فیلم خوششان آمده، به‌دلیل آن بوده که ترغیب شوند تا بچه‌های خود را برای تماشای فیلم بیاورند، افزود: اگر ما بتوانیم با این فیلم در یک فضای شاد حتی یک کلمه خوب و یک رفتار درست به کودکان یاد بدهیم، موفق بوده‌ایم.

این بازیگر و کارگردان سینما با اشاره به این‌که استقبال از فیلم «آهوی پیشونی سفید 2» تا به امروز خوب بوده است، گفت: باید قدر فیلمسازانی که برای کودکان و نوجوانان فیلم می‌سازند، دانست؛ زیرا بچه‌ها مخاطبان مهمی در سینما هستند و حتی فیلمسازانی هستند که برای بچه‌ها فیلم می‌سازند هر چند شاید سرمایه آنها از ساخت این فیلم‌ها بازگشتی نداشته باشد اما باید از این فیلمسازان حمایت کرد.

برچسب ها: کودکان ، سینما ، فیلم
نظرات بینندگان