آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۶۹۵۷
۱۸:۰۱
۱۴۰۵/۰۴/۳۱
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دیدار با بازرس کل استان:

نظام ارجاع موجب کاهش مراجعه غیرضروری به بیمارستان‌ها و توزیع عادلانه خدمات می‌شود

نظام ارجاع موجب کاهش مراجعه غیرضروری به بیمارستان‌ها و توزیع عادلانه خدمات می‌شود
بازرس کل استان بوشهر گفت: حوزه سلامت از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که مردم روزانه با آن سروکار دارند ازاین‌رو باید همواره تمام تلاش خود را به کار ببندیم تا موجب پیشرفت و توسعه آن شویم.
آوین جلالی

به گزارش بامداد 24 به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دیدار با بازرس کل استان گفت: نظام ارجاع موجب کاهش مراجعه غیرضروری به بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و توزیع عادلانه خدمات می‌شود.

 

دکتر اله‌کرم اخلاقی تصریح کرد: نظام ارجاع موجب ساماندهی خدمات به بیماران خواهد شد ولی اجرا نشدن آن نیز باعث می‌شود افراد برای بیماری‌های ساده به متخصص و فوق تخصص مراجعه کرده و افزایش مراجعات موجب کاهش کیفیت خدمات می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مطالبات دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر حدود ۸۰۰ میلیارد تومان است بیان کرد: مطالبات دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر در سال جاری موجب تاخیر و چالش در پرداختی‌های پزشکان و کارکنان حوزه سلامت شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: نبود بیمارستان خصوصی در استان از دیگر چالش‌های موجود حوزه سلامت است، اما ازآنجایی‌که مطابق با قانون، می‌توان ۲۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی را به VIP تبدیل‌کرد مردم می‌توانند از خدمات ویژه این تخت‌ها استفاده کرده تا مراجعه به استان‌های هم‌جوار برای درمان کاهش یابد.

 

بازرس کل استان بوشهر خاطرنشان کرد: حوزه سلامت از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که مردم روزانه با آن سروکار دارند ازاین‌رو باید همواره تمام تلاش خود را به کار ببندیم تا موجب پیشرفت و توسعه آن شویم.

 

اکرمی گفت: ما تمام‌قد در کنار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای توسعه زیرساخت‌ها و مطالبات بیمه‌ای ایستاده‌ایم.

 

این نشست با حضور بازرس کل استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مدیر بازرسی و مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه در دفتر بازرس کل استان برگزار شد.

ارسال نظر
جدیدترین اخبار