آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۷۳۷۹
۱۴:۰۹
۱۴۰۵/۰۳/۱۸

بنادر استان بوشهر به دوربین‌های ثبت جرائم و حوادث مجهز می‌شوند

فرمانده یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در راستای ارتقای کیفیت خدمات حفاظتی، انتظامی و امنیتی، تجهیز نیروهای یگان حفاظت به دوربین‌های ثبت جرائم و حوادث بصورت فردی و خودرویی در بندر بوشهر و برخی بنادر تابعه استان اجرایی شده است.

به گزارش بامداد 24 از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، محافظ شهریار محمدزاده‌فرد در توضیح این خبر تصریح کرد: با هدف افزایش دقت در انجام مأموریت‌های حفاظتی و انتظامی و همچنین مستندسازی دقیق رویدادها، طرح تجهیز نیروهای یگان حفاظت به دوربین‌های ثبت جرائم، تخلفات و حوادث در اداره بندر بوشهر و برخی بنادر تابع استان به اجرا درآمده است.

وی افزود: استفاده از این تجهیزات به مأموران یگان حفاظت امکان می‌دهد تا مستندات مربوط به حوادث، تخلفات و رویدادهای مختلف را با دقت بیشتری ثبت و ضبط کنند که این امر در فرآیند رسیدگی‌های انتظامی و قضایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: ثبت دقیق وقایع می‌تواند در راستای حفظ حقوق شهروندی، ضمن تسهیل پیگیری پرونده‌ها در مراجع ذی‌صلاح، در رفع ابهامات، سوءبرداشت‌ها و شبهات احتمالی پیرامون نحوه برخورد مأموران با افراد یا متخلفان نیز نقش مؤثری ایفا کند.

محمدزاده‌فرد ادامه داد: این طرح هم‌اکنون در بندر بوشهر، خارگ و بندر گناوه اجرایی شده است و برنامه‌ریزی لازم برای تجهیز سایر بنادر استان به این تجهیزات نیز در دستور کار قرار دارد.

وی تأکید کرد: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حوزه حفاظت و امنیت، گامی مؤثر در ارتقای شفافیت، افزایش اعتماد عمومی و بهبود کیفیت خدمات ارائه‌شده در بنادر استان بوشهر محسوب می‌شود.

ارسال نظر
جدیدترین اخبار