آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۷۷۳۱
۱۷:۰۶
۱۴۰۵/۰۶/۲۳
از راه‌اندازی سینما در شهرهای جدید تا حمایت از اهالی فرهنگ و هنر بوشهر؛

توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری بوشهر با جدیت دنبال می‌شود

زندویان
بامداد 24 - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی سینما در شهرهای خارک، برازجان و عالی‌شهر خبر داد و گفت: توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری و حمایت از اهالی فرهنگ و هنر از اولویت‌های این اداره کل است.
آوین جلالی

به گزارش بامداد 24، محمدحسین زندویان در نشست خبری با اصحاب رسانه با تشریح بخشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: در حال حاضر سه سینمای فعال در استان بوشهر وجود دارد و سه سینمای کانون، بهمن و ولایت نیز در شرایط فعلی غیرفعال هستند.

 

وی افزود: چهار سینمای اختصاصی دولتی و نفتی نیز در استان وجود دارد که زیرمجموعه نیروگاه و فلات قاره فعالیت می‌کنند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر ادامه داد: راه‌اندازی سینما در شهرهای خارک، برازجان و عالی‌شهر در برنامه‌های این اداره کل قرار دارد و بزودی زیرساخت‌های سینمایی در این مناطق توسعه پیدا خواهند کرد.

 

فعالیت‌های هنری

 

زندویان در ادامه با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه هنر گفت: در بخش هنرهای نمایشی، ۱۴ نمایش در استان تولید شده که در مجموع ۷۷ اجرا داشته‌اند.

 

وی از برگزاری چهار نمایشگاه تجسمی و اجرای برنامه‌هایی در حوزه مد و لباس خبر داد و گفت: در حوزه موسیقی نیز سه مجوز صادر شده که مجموعاً ۹ اجرا را به دنبال داشته است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر همچنین از صدور مجوز برای چهار فیلم خبر داد.

 

برنامه‌های فرهنگی و جشنواره‌ها

 

زندویان با اشاره به برنامه‌های فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بیان کرد: جشنواره کودکان رضوی از جمله برنامه‌های فرهنگی در حال اجرا است که اکنون در حال داوری است و اختتامیه آن ۲۰ مهرماه برگزار خواهد شد.

 

وی افزود: نمایشگاه لباس اقوام، سه تور رسانه‌ای، جشنواره رسانه‌ای، پاتوق رسانه‌ای و نشست‌های خبری با ادارات مختلف از دیگر برنامه‌های اجراشده در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای بوده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر همچنین از برگزاری ۷۰ کارگاه آموزشی در حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت: اصلاح شیوه توزیع آگهی‌ها نیز از دیگر موضوعاتی است که در این اداره کل دنبال شده است.

 

توزیع ۴۵۰۰ جلد کتاب در سال جاری

 

زندویان در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های حوزه کتاب اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۵۰۰ جلد کتاب توزیع شده که با احتساب کتاب‌های اهدایی به ادارات، این تعداد در سال جاری به حدود چهار هزار و ۵۰۰ جلد می‌رسد.

 

وی ادامه داد: در باشگاه کتاب و کتابخوانی نیز فعالیت‌هایی انجام شده و در جشنواره کتاب سال تاکنون ۶۰ عنوان کتاب دریافت شده است.

 

به گفته وی، فراخوان جشنواره کتاب سال از شهریور سال گذشته منتشر شده و اختتامیه آن پس از هفته کتاب برگزار خواهد شد.

 

برگزاری برنامه‌های ادبی و صدور مجوزهای فرهنگی

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر از برگزاری سه شب شعر و نشست ادبی خبر داد و افزود: در حوزه مؤسسات چندمنظوره نیز تاکنون دو مجوز در استان صادر شده است.

 

زندویان همچنین گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۵ کانون تبلیغاتی مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند.

 

وی در حوزه چاپ و نشر نیز از صدور سه مجوز چاپ و ۱۵ مجوز نشر خبر داد و گفت: پنج نشست تبلیغاتی و سه نشست مفاخر نیز برگزار شده است.

 

حمایت از اهالی فرهنگ و هنر

 

زندویان با اشاره به حمایت‌های انجام‌شده از فعالان فرهنگی و هنری استان تصریح کرد: در سال جاری حمایت‌های مالی و اداری از اهالی فرهنگ و هنر انجام شده و هفت نشست شورای اطلاع‌رسانی و پنج دیدار با اصحاب فرهنگ نیز برگزار شده است.

 

وی از راه‌اندازی میز خدمت ویژه اهالی فرهنگ و هنر خبر داد و گفت: به‌زودی در هر ماه دو بار میز خدمت در نقاط مختلف استان برای ارائه خدمات به اهالی فرهنگ و هنر برقرار خواهد شد.

 

احداث پلاتوی جدید در مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر همچنین از احداث یک پلاتوی جدید در مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی خبر داد و گفت: به دلیل خسارت واردشده به یکی از پلاتوهای این مجموعه، تصمیم گرفته شد یک پلاتوی جدید در کنار مجموعه موجود احداث شود.

 

وی افزود: این پروژه با استفاده از اعتبارات موجود، همراهی اهالی فرهنگ و هنر و جذب حامی مالی در حال پیگیری است و امیدواریم طی یک تا دو ماه آینده به مرحله بهره‌برداری برسد.

 

تسهیلات و حمایت از مشاغل مستقل

 

زندویان در ادامه با اشاره به تسهیلات رفاهی و حمایتی گفت: در سال ۱۴۰۴، ۸۹ مورد تسهیلات برای پشتیبانی از مشاغل مستقل و در قالب تبصره ۲ پرداخت شده است.

 

وی افزود: ۸۰۰ نفر به مجموعه اعضای صندوق هنر اضافه شده‌اند و در این راستا ۳۴ نفر برای دریافت تسهیلات انتخاب شده‌اند که تاکنون ۱۷ نفر تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند و سایر افراد نیز در فهرست دریافت تسهیلات در نیمه دوم سال قرار دارند.

 

توزیع بیش از ۷ هزار آگهی دولتی در رسانه‌ها

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر در بخش پایانی سخنان خود به وضعیت توزیع آگهی‌های دولتی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۷ هزار و ۴۴ آگهی دولتی توزیع شده که ۸۰ درصد آن به رسانه‌های محلی و ۲۰ درصد به رسانه‌های سراسری اختصاص داشته است.

 

زندویان همچنین از توزیع ۱۰ هزار و ۴۲۸ آگهی ثبتی در رسانه‌های محلی و ۱۲ هزار و ۴۰۷ آگهی ثبتی در رسانه‌های سراسری خبر داد.

 

وی در پایان به فعالیت‌های رسانه‌ای اداره کل نیز اشاره کرد و گفت: ۶۰ مصاحبه رادیویی و ۱۴۰ نشست خبری با مدیران کل استان در قالب برنامه «روایت میدان» برگزار شده که این برنامه به الگویی برای سایر نقاط کشور تبدیل شده است.

ارسال نظر
جدیدترین اخبار