کد خبر: ۱۹۷۶
۱۸:۱۶
۱۳۹۴/۰۸/۲۷

لژیونرهای تیم ملی از سئول راه‌شان جدا شد

بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان که در تیم‌های خارجی فعالیت می‌کنند، از کره‌جنوبی مسیرشان را از سایر بازیکنان جدا کردند.
 تیم ملی فوتبال کشورمان پس از دیدار روز گذشته مقابل گوام که با پیروزی 6 بر صفر به پایان رسید، صبح امروز (چهارشنبه) این کشور را به مقصد سئول کره‌جنوبی ترک کرد.

اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان ظهر امروز و پس از پروزای 5 ساعته به سئول رسیدند تا پس از سفر به دبی، صبح فردا به تهران بیایند. در این بین بازیکنانی که در تیم‌های خارج از ایران مشغول فعالیت هستند، مسیرشان را از سایر اعضای تیم در سئول جدا کردند تا زودتر به تمرینات تیم‌های باشگاهی برگردند.

رضا قوچان‌نژاد، مهاجم تیم چارلتون اتلتیک از کره‌جنوبی راهی انگلیس شد. علیرضا جهانبخش به هلند رفت تا زودتر به تمرینات آلکمار اضافه شود و کریم انصاری‌فرد هم برای حضور در تمرینات پانیونیوس راهی یونان شد.

اشکان دژاگه، آندرانیک تیموریان و مسعود شجاعی هم به قطر رفتند.

ارسال نظر
یادداشت
انتقال موشک‌های تاماهوک به اوکراین!! انتقال موشک‌های تاماهوک به اوکراین!!
باوجود همه این چالش‌ها، اما نباید شک داشت که تاماهوک برای تغییر بازی، تغییر نگرش رهبران روسیه و زدن زیرساخت‌های روسیه جهت ورود به مرحله بعدی نبرد راهی اوکراین خواهد شد.
ترکیه و بازی در زمین دشمن ترکیه و بازی در زمین دشمن
نکته واضح و روشن این است که اردوغان به عنوان فردی دروغگو و حقه باز که به هیچ عنوان مرزی برای تعهدات اخلاقی و انسانی ندارد مانند تمام دو دهه گذشته که مسیر را برای اشغالگران صهیونیست باز کرد تا امروز در جایگاه و موقعیتی قرار بگیرند که حتی به منافع ترکیه نیز حمله کنند
مهمترین اخبار