پارسایی: برخورد با این مساله عزم جدی می‌خواهد
کد خبر: ۷۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۸ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
هشدار درباره سواستفاده از بیت‎‌المال به نفع جریان خاص؛

پارسایی: برخورد با این مساله عزم جدی می‌خواهد

کمتر از صد روز دیگر شاهد برگزاری دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراها خواهیم بود. اکنون در کنار جریان‌های سیاسی نهادها و ارگان‌ها نیز خود را برای این رویداد مهم سیاسی آماده می‌کنند.
بامدادجنوب- مریم خوئینی:
کمتر از صد روز دیگر شاهد برگزاری دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراها خواهیم بود. اکنون در کنار جریان‌های سیاسی نهادها و ارگان‌ها نیز خود را برای این رویداد مهم سیاسی آماده می‌کنند. موضوعی که ممکن حساسیت‌هایی را به‌وجود آورد و منجر شد وزیر کشور در همایش سراسری مجریان برگزاری انتخابات 96 که در تالار همایش‌های وزارت کشور برگزار شد، تاکید کند که هیچ دستگاهی حق ندارد از بودجه بیت‌المال عمومی کشور برای تبلیغ در انتخابات به‌نفع جریان یا فردی خاص استفاده کند. عبدالرضا رحمانی فضلی بر همین اساس از مجریان برگزاری انتخابات خواست روزانه هر گونه تخلفی در این زمینه و هر فعالیتی را که کاهش مشارکت مردم را دنبال می‌کند بررسی و گزارش دهند تا با آنها برخورد شود. مساله‌ای که وزیر کشور روز گذشته به آن پرداخت، چیز جدیدی نیست سال گذشته نیز مباحث این‌چنینی و حتی ورود پول‌های کثیف به انتخابات نیز مطرح شد. 

بهرام پارسایی، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با بامداد جنوب با تاکید بر این‌که پیگیری این مساله عزم جدی می‌خواهد، گفت: کار سختی است چراکه نهادها و ارگان‌های مختلفی به بیت‌المال دست‌رسی دارند و تنها محدود به دولت نمی‌شود. 
پارسایی معتقد است جنبه برخوردی با این مساله باید ملموس و قابل رویت باشد. 
به گفته‌ این نماینده مجلس؛ وزیر کشورخود خواهان مقابله با هر نوع بی‌عدالتی و سوء استفاده از بیت‌المال است. نهادهای دولتی هرگز به چنین سو‌استفاده‌های متوصل نمی‌شود، بدون شک وزارت کشور اگر موردی هم ببیند با آن برخورد می‌کند اما نهاد‌های دیگر نظیر سازمان صدا و سیما ممکن است از تریبون و امکاناتی که متعلق به همه است به‌نفع یک گروه و جناح خاص استفاده کنند. 

پارسایی با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات شورا گفت: ممکن است این سوء استفاده‌ها در شهرداری‌ها نیز رخ دهد. نیاز است وزارت کشور در این برهه زمانی بر عملکرد شهرداری‌ها نظارت بیشتری داشته باشد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مواردی خاص در این زمینه گزارش شده است یا خیر، گفت: اتفاقات زیادی گزارش می‌شود اما نمی‌توان با اطمینان گفت که همه این گزارش‌ها صحت دارد، نمی‌شود قضاوت کرد و با اطمینان در این‌باره سخن گفت برای مثال صحبت‌هایی مبنی بر استفاده برخی کاندیداهای انتخاباتی جناح راست از امکانات صدا و سیما مطرح شده است این‌که چقدر صحت داشته باشد نمی‌توانیم با قاطعیت راجع به آن نظر بدهیم. . با این حال امیدوارم همه ارگان‌ها و نهادهایی که بیت‌المال در اختیارشان است بر این موضوع توجه داشته باشند و امانتدار خوبی برای مردم باشند.
پارسایی تاکید کرد کمتر مشاهده شده است مباحث این‌چنینی حول محور جریان سیاسی اصلاح‌طلب مطرح شود و خدا نکرده بخواهند به این شکل از امکانات دولتی سوء استفاده کنند، چراکه جریان سیاسی اصلاح‌طلب همواره بر اجرای قانون تاکید داشته است و در مسیر خلاف قانون گام برنمی‌دارد.

در این میان اما رویکرد رقبای دولت یازدهم چندان شفاف و مشخص نیست شواهد و اظهار نظرهای گوناگون از طراحی برخی سناریوهای انتخاباتی در محافل خاص حکایت می‌کند. رحمانی فضلی روز گذشته به این موضوع نیز پرداخت و با انتقاد از سناریوهای انتخاباتی این سناریو‌ها را پرخاشگرانه، افشاگرانه و غیر‌اخلاقی دانست. به عقیده او نتیجه چنین سناریویی این است که هرکسی از آن پیروز بیرون آید نمی‌تواند اهداف مهم نظام و کشور را محقق کند، چراکه چهار سال باید درگیر پاسخگویی و حل آن مسائل پس از انتخابات باشد.
به گفته‌ وزیر کشور هر جریان و حرکتی که بخواهد میزان مشارکت مردم را کاهش دهد خلاف نظر رهبر عمل کرده است، چراکه ایشان فرمودند؛ سلامت انتخابات، رعایت قانون و مشارکت بالا در انتخابات برای من خیلی مهم است. عملکرد شما می‌تواند بستر و زمینه مناسبی را برای مشارکت بالای مردم فراهم کند.
حال باید دید نهادها و ارگان‌های مختلف چه رویکردی اتخاذ خواهند کرد. وزارت کشور با چه نیروی بازدارنده‌ای مانع سوءاستفاده‌های این‌چنینی می‌شود.

نظرات بینندگان