پارس جنوبی جم همچنان پیشتاز در جذب بازیکن
کد خبر: ۸۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۷ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۶

پارس جنوبی جم همچنان پیشتاز در جذب بازیکن

سرپرست تیم فوتبال پارس جم گفت: در ادامه روند جذب بازیکن در تیم فوتبال پارس جنوبی جم پنج بازیکن بومی استان بوشهر به این تیم پیوستند.
 عبدالرحیم خطیب روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با راهیابی تیم پارس جنوبی جم به لیگ برتر، برای حضور قدرتمند این تیم به رقابت‌های این لیگ، جذب بازیکنان با استعداد و توانمند مورد توجه باشگاه پارس جنوبی جم قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در این راستا محمد فرخنده و حمیدرضا نادری دو بازیکن زیر 23 سال فصل گذشته پارس جم نیز قراردادهای خود را برای فصل بعد تمدید کردند. علی دشتی و حسین پور امینی از بازیکنان بوشهری تیم فوتبال پارس جنوبی جم قرار داد خود را با این تیم تمدید کردند.
همچنین شاهرخ غلامرضاپور، ابراهیم صالحی و احسان اسدزادی نیز سه بازیکن بوشهری هستند که به تازگی به تیم پارس جنوبی جم پیوستند.

خطیب با اشاره به اینکه شاهرخ غلامرضا پور از تیم فجر سپاسی شیراز جذب تیم پارس جم شده یادآور شد: ابراهیم صالحی برای پست مهاجم بکار گرفته شده که سابقه بازی در تیم‌های ایرانجوان بوشهر، استقلال خوزستان، بادران تهران و فجر شهید سپاسی شیراز را در کارنامه دارد.
همچنین احسان اسد زادی بازیکن فصل گذشته ایرانجوان بوشهر نیز که دو فصل در ترکیب این تیم درخشیده به عنوان سهمیه زیر 23 سال جذب پارس جنوبی جم شده است.
نظرات بینندگان