مهدی تارتار افزود: محمد علیاری نیز بعنوان سهمیه زیر 23 سال از تیم صبای قم بهتازگی به تیم پارس جنوبی پیوسته که با بررسی شرایط ، او را بازیکنی مطلوب دیدیم.
وی بیان کرد: در خط های دروازه، دفاع و حمله شمار بازیکنان پارس جنوبی جم کم است و در چند روز آینده بازیکنان مدنظر خود را برای این پست جذب خواهیم کرد.
ابتدای هفته جاری تمرینات تیم پارس جم در تهران آغاز شده و بصورت صبح و عصر تمرین می کنیم.
تیم پارس جنوبی جم اکنون در شرایط خوبی بهسر می می برد و بعد از 2 هفته تمرین کردن برای آمادگی هر چه بیشتر تیم یک اردوی خارجی یا داخلی برگزار می کنیم و پس از آن تمرینات خود را در جم از سر خواهیم گرفت.
در زمینه هواداران مشکلی نداریم زیرا معتقدیم فوتبال دوستان استان بوشهر و بویژه شهروندان جمی تیم خود را تنها نمیگذارند.
وی ادامه داد: در لیگ فرارو هواداران بهعنوان یار دوازدهم میتوانند کمک شایانی در گرفتن نتیجه مطلوب داشته باشند.
تارتار بیانکرد: به تمام هواداران تیم فوتبال پارس جنوبی جم قول میدهیم که با جذب بازیکنان باکیفیت در لیگ پیش رو نتیجه دلخواه آنها را کسب کنیم.