تارتار: برای شکست پیکان انگیزه داریم
کد خبر: ۸۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۷ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶

تارتار: برای شکست پیکان انگیزه داریم

سرمربی تیم فوتبال پارس جنوبی گفت:بازی پیکان اولین بازی خانگی ما است و برای پیروزی در این بازی انگیزه‌های زیادی داریم.
در مورد شرایط تیمش پیش از بازی با پیکان در هفته دوم لیگ برتر اظهار داشت: بازی با پیکان اولین میزبانی ما است و با توجه به هوادارانی که داریم باید بیشترین استفاده را از میزبانی‌ها ببریم.

وی در مورد تیم پیکان گفت: نمی‌توان گفت از پیکان شناخت کاملی داریم چون هیچ تیمی در هفته‌های ابتدایی خود واقعی‌اش را نشان نمی‌دهد.

این مربی در خصوص میزبانی در لیگ برتر گفت: ورزشگاه شهر جم مورد تایید قرار گرفته است و از این موضوع مشکلی نداریم. ضمن اینکه چمن مطلوب این ورزشگاه به تیم‌هایی که فوتبال بازی می‌کنند اجازه می‌دهد تاکتیک‌های خود را به خوبی اجرا کرده و شاهد فوتبالی زیبا باشیم.

تارتار به پیروزی پر گل تیمش برابر گسترش فولاد هم اشاره کرد و افزود: پیروزی ما برابر گسترش با 4 گل شاید دیگر تکرار نشود. معتقدم گسترش تیمی نبود که اگر یک بار دیگر با آنها بازی کنیم بتوانیم همان چهار گل را به ثمر برسانیم. بنابراین نباید به آن استناد کرد.

وی ادامه داد: ما اگر در باد آن پیروزی بخوابیم نتیجه نخواهیم گرفت. رقابت‌های لیگ برتر سخت است و هر حریفی برای ما خطرناک از این رو باید به همه بازی‌ها با قدرت به میدان رفته و نهایت استفاده را از فرصت‌ها ببریم.
برچسب ها: فوتبال ، تارتار ، شکست
نظرات بینندگان