خلیل واعظی اظهار داشت: پس از تلاشهای پنج ماهه، موفق به انهدام یک باند مواد مخدر شدیم که به شکل حرفهای به قاچاق مواد مخدر در جنوب کشور فعالیت میکرد.
وی افزود: این عملیات با همکاری پلیس استانهای بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد در حالی انجام شد که نتیجه ماهها رصد اطلاعاتی به ثمر نشست.
فرمانده انتظامی استان بوشهر در خصوص جزییات این عملیات، عنوان کرد: پس از کار اطلاعاتی لازم در حالی که مسیر فعالیت این باند کاملا شناسایی شده بود، سرکرده این باند در حالی که با یک دستگاه خودرو سواری سمند قصد داشت محموله مواد مخدر را از استان فارس و از مسیر استان کهکیلویه و بویر احمد به استان خوزستان انتقال دهد در ورودی شهرستان گچساران در تور عملیاتی پلیس قرار گرفت.
وی تصریح کرد: پس از توقف این خودرو، با دستگیری راننده این خودرو که سرکرده باند موادمخدر بود، 96 کیلوگرم حشیش کشف شد.