مسابقات اوراسیا، تجربه بزرگی برای ما بود
کد خبر: ۱۱۱۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۶
مسوول فول کیک بوکسینگ استان بوشهر در گفت‌وگو با بامداد جنوب؛

مسابقات اوراسیا، تجربه بزرگی برای ما بود

تیم بین‌المللی منتخب آقایان فول کیک بوکسینگ استان بوشهر در مسابقات رسمی قهرمانی اوراسیا ۲۰۱۸ فدراسیون ورزش‌های رزمی، جام طلائی فجر که در تهران برگزار شد با کسب ۲۳ مدال رنگارنگ ارزشمند به‌کار خود پایان داد.
مسابقات اوراسیا، تجربه بزرگی برای ما بودبامدادجنوب- علی تنگستانی:
تیم بین‌المللیب منتخب آقایان فول کیک بوکسینگ استان بوشهر در مسابقات رسمی قهرمانی اوراسیا ۲۰۱۸ فدراسیون ورزش‌های رزمی، جام طلائی فجر که در تهران برگزار شد با کسب ۲۳ مدال رنگارنگ ارزشمند به‌کار خود پایان داد.
این تیم به سرپرستی و مربیگری محمد بیگی مسوول فول کیک بوکسینگ جنوب کشور و استان بوشهر با شعار «بوشهر، دروازه تمدن ایرانی»، با اخذ مجوز رسمی از اداره ورزش و جوانان استان بوشهر در مسابقات قهرمانی اورآسیا ۲۰۱۸ که در تهران برگزار شد با اقتدار هر چه تمام در دو بخش مبارزه (نفرات با لباس گرمکن سفید) و هنرهای فردی (نفرات با لباس گرمکن مشکی) شرکت کردند و ۲۳ مدال رنگارنگ به دست آوردند.

این مسابقات با حضور ۷۰۰ شرکت‌کننده از ۱۹ کشور و سه قاره جهان شامل کشورهای ایران، سوریه، کویت، افریقای جنوبی، عراق، ترکیه، آذربایجان، گرجستان، ارمنستان، امارات، لبنان، الجزایر، اوکراین، افغانستان، پاکستان، هندوستان، اندونزی، ازبکستان و فرانسه در تمام رده‌های سنی و تمامی اوزان در استایل‌های لوکیک، فول کنتاکت، سوپر فایت، سمی کنتاکت، بادی کنتاکت، هنرهای فردی و گروهی و کاتا به‌طور هم‌زمان در چند رینگ و تاتمی، با حضور مسوولان فدراسیون ورزش‌های رزمی و نمایندگان کشورهای حاضر در مسابقات، برگزار شد.
در همین رابطه با دکتر محمد بیگی، مسوول فول کیک بوکسینگ جنوب کشور و استان بوشهر گفت‌وگو کردیم. 

از مسابقات قهرمانی اوراسیا بگویید، به هر حال کسب 23 میدال رنگارنگ کار بزرگی به‌شمار می‌آید.
همان‌طور که می‌دانید، مسابقات قهرمانی اورسیا در تهران برگزار شد. البته در مسابقات قهرمانی اوراسیا فقط تیم‌های قاره اسیا و اروپا باید حضور داشته باشند ولی در نهایت از قاره افریقا هم در این مسابقات شرکت کردند و در مجموع 19 کشور در این مسابقات بین‌اللملی شرکت کردند. لازم به ذکر است که این دومین دوره مسابقات اوراسیا بود که برگزار شد. از کشور ایران دو تیم «الف» و «ب» شرکت کرده بودند، چراکه در این مسابقات، میزبان این امکان را دارد که دو تیم را راهی مسابقات کند. از استان بوشهر ما یک تیم 20 نفره به مسابقات اعزام کردیم. یکی از نکاتی که سعی کردیم در انتخاب این 20 نفر رعایت کنیم این بود که سعی کردیم از شهرهای مختلف استان (از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه استان) نماینده داشته باشیم که این خود یک نقطه قوت برای ما به‌شمار می‌رود. سال‌های گذشته نحوه انتخاب ورزشکاران به سه شهر محدود می‌شد ولی خدا را شکر که توانستیم این محدودیت را برداریم تا ورزشکاران دیگر نقاط استان هم بتوانند توانایی‌های خود را نشان دهند. ورزشکاران ما تمام سعی و تلاش خود را کردند که نام استان بوشهر را سرافزار کنند و خدا را شاکرم که آنها توانستند به هدف خود در این مسابقات برسند و مدال‌های رنگارنگی را به‌دست آورند و دست پر به شهر خود برگردند. در مجموع ما 23 مدال کسب کردیم که نشان از عملکرد فوق‌العاده بچه‌ها دارد. در کل مسابقات خوبی را پشت سر گذاشتیم و از این‌که توانستیم در آخرین روزهای سال 96 نام استان بوشهر را در سطح کشوری مطرح کنیم، واقعا خوشحالم. 

نحوه انتخاب ورزشکاران به چه شکل بود؟
روال به این شکل است که ما مسابقات انتخابی را برگزار می‌کنیم. کسانی که بتوانند در این مسابقات جزء نفرات برتر قرار بگیرند، وارد اردوی تیم می‌شوند. در آنجا باز هم یک مسابقه انتخابی برگزار می‌کنیم تا نفرات برتر را برای حضور در مسابقات انتخاب کنیم. ما در تاریخ چهار اسفندماه این مسابقات را در شهر برزاجان برگزار کردیم و در آنجا نفرات برتر را انتخاب شدند. در ادامه شورای فنی هم نظر پایانی را روی انتخاب شده‌ها داد و در نهایت یک تیم قوی و باتجربه انتخاب شد. ما برای بعضی از ورزشکاران توانستیم اسپانسر پیدا کنیم ولی بعضی از آنها با هزینه شخصی وارد این مسابقات شدند. خدا را شکر همان‌طور که گفتم همه بچه‌ها دست پر برگردشتند. خدا را شاکرم که توانستیم جواب محبت‌های مردم استان بوشهر را با کسب مدال بدهیم.

رشته کیک بوکسینگ یکی از رشته‌هایی است که در استان ما پیشرفت خوبی داشته است ولی به‌نظر می‌رسد مشکلاتی این رشته را تهدید می‌کنند. مهم‌ترین مشکلی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنید، کدام‌ است؟
به هر حال اگر بخواهیم به مشکلات هیات‌ها استانی نگاهی بیاندازیم، متوجه می‌شویم که بیشتر آنها با مشکلات مالی مواجهه هستند و هیات ما هم از این قائده مستثنی نیست. البته رشته‌های مانند کشتی، رشته‌هایی هستند که هیات‌های آن باید به تیم‌ها کمک هزینه بدهند ولی این در حالی است که رشته‌های رزمی خودگردان هستند و از جایی کمک هزینه نمی‌گیرند و همین مساله کار را برای ما مقداری سخت کرده است. عمده مشکلات ما همین مساله مالی است وگرنه از نظر امکانات در وضعیت خوبی به‌سر می‌بریم. مثلا در تمام شهرهای استان، سالن‌ها حداقل امکانات اولیه را دارند و این خود یک نکته مثبت است. از طرفی دیگر، حضور مداوم ورزشکار باعث دلگرمی ما شده است و اگر می‌بینید که تا امروز توانسته‌ایم به اینجا برسیم، بیشتر به‌خاطر همین شوق و اشتیاق ورزشکاران است. امیدواریم که در آینده بتوانیم وضعیت بهتری برای ورزشکارانمان فراهم کنیم.

برای سال جدید چه برنامه‌هایی دارید؟
ما در بخش آقایان و بانوان یک تقویم ورزشی برای سال 97 انتخاب کرده‌ایم. ما در بخش آقایان دو دوره مسابقات کشوری و دو دوره مسابقات استانی خواهیم داشت و همین برنامه‌ را در بخش بانوان هم خواهیم داشت. لازم به ذکر است که در طول سال 97، دو اعزام بین‌المللی خواهیم داشت ولی یکی مهم‌ترین نکاتی که از همین الان به‌دنبال آن هستیم، پیدا کردن اسپانسر برای اعزام‌ها است. به هر حال هزینه‌ها مسابقات کشوری و بین‌المللی بالا است. از شما هم می‌خواهیم که صدای ما را به گوش مسوولان و کسانی که می‌خواهند کمک کنند، برسانید. سعی و تلاش ما این است که بتوانیم قدم خوبی در پیشرفت استانمان برداریم.
در روزهای آینده با برخی از ورزشکاران استان که توانستند در این مسابقات مدال کسب کنند، گفت‌وگو خواهیم کرد. 

نظرات بینندگان