
صندوق کارآفرینی امید 50 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه برای راهاندازی واحدهای مرتبط با خوشه خرما در این استان پرداخت کرد. در همین زمینه، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در استان روز یکشنبه در نشست با نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی افزود: با این تسهیلات همه امور مربوط به فرآوری و بستهبندی خرما، حمل و نگهداری آن در سردخانه و توزیع با خودروهای سردخانهدار انجام میشود.
مرتضی شهبازی با بیان اینکه شهرستان دشتستان از قطبهای اصلی تولید خرما در بوشهر است، خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات یادشده میتواند به افزایش اشتغال در این شهرستان کمک کند. در این زمینه، با توجه به ظرفیت بالای این شهرستان، همچنین موقعیت جغرافیایی و اقلیمی آن، صندوق کارآفرینی امید استان در زمینه نخیلات و کشاورزی برای حل مشکل بیکاری این شهرستان اهتمام ویژهای دارد.
وی با بیان اینکه ایجاد صندوقهای خرد محلی اشتغال بیش از ٤٠٠ نفر از روستاییان شهرستان دشتستان را فراهم آورده است، تصریح کرد: در این ارتباط در سال جاری نمایشگاه عرضه محصولات، صنایع دستی و تولیدات محلی آنها در روستای بویری شهرستان دشتستان با حمایت صندوق کارآفرینی امید استان بوشهر برگزار شد.
شهبازی با اشاره به پرداخت بیش از ٨٠ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در چهار سال اخیر در شهرستان دشتستان گفت: با توجه به اختصاص بودجه از صندوق توسعه ملی به صندوق کارآفرینی امید برای اشتغال در روستاهای کشور این صندوق تلاش خود را بیش از پیش برای حمایت از متقاضیان اشتغال در استان با اعطای تسهیلات، خدماترسانی در زمینه آموزشهای فنی و تخصصی، هدایت متقاضیان اجرای طرح ها و ارائه تسهیلات کمکی و حمایتی انجام خواهد داد.
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه همه موانع و مشکلات فراروی بخش اشتغال باید برداشته و از این طریق زمینه کاهش بیکاری فراهم شود، افزود: شهرستان دشتستان با توجه به موقعیت گردشگری و منطقه آب و هوایی، نخیلات، کشاورزی، صنایع تبدیلی خرما و فراهم بودن زمینههای اشتغال مختلف نیاز به حمایت دستگاههای حامی اشتغال در استان از جمله صندوق کارآفرینی امید دارد.
محمدباقر سعادت با نوید تلاشهای مستمر در زمینه تکمیل و افتتاح سد دالکی در منطقه گفت: امیدواریم این پروژه باعث رونق بیش از پیش کشاورزی و نخیلات و جذب توریست و رونق گردشگری در منطقه شود.