بامدادجنوب:

هفته دهم لیگ دسته یک روز شنبه برگزار شد و تیم ایرانجوان بوشهر در یک بازی خانگی به سراغ تیم ملوان انزلی رفت و با وجود اینکه پیشبینی میشد بوشهریها در این دیدار خانگی به پیروزی دست یابند این اتفاق رخ نداد و بازی با تساوی یک،یک به پایان رسید. نتیجهای که نه برای ایرانجوان خوب بود و نه برای تیم انزلی اما اینکه چرا ایرانجوان در بازیهای خانگی در فصل جدید نمیتواند ببرد سوالی است که جواب آن هنوز مشخص نیست و حتی برای سرمربی جدید این تیم هم مشخص نشده است.
اصولا بازی کردن در خانه همیشه یک روحیه و نیروی مضاعف به تیم موردنظر میدهد و تیم میهمان به همین دلیل همیشه از احتمال کمتری برای پیروزی برخوردار است اما نکته عجیبی که در این فصل ایرانجوان با آن دست و پنجه نرم میکند، کسب نکردن پیروزی در بازیهای خانگی است. در بازیهای خانگی، این تیم به هیچ عنوان نمیتواند آن بازیی را که در خارج از خانه ارائه میدهد، در زمین به اجرا آورد. البته غلام دلگرم معتقد است که این تیم اکنون به شرایطی رسیده که شکست برای آنها پذیرفتنی نیست و تنها به کسب سه امتیاز فکر میکند ولی آنچه که این روزها در ورزشگاه شهید بهشتی بر ایرانجوان میگذرد، حکایت عجیبی دارد. آنها در بازیهای خانگی این فصل یا باختهاند یا مساوی کردهاند که به این، یک مساله نگرانکننده است. آنها تا قبل از هفته نهم با چالشی بزرگتر مواجهه شده بودند که آن هم کسب نکردن پیروزی در لیگ دسته یک بود که خدا را شکر توانستند در هفته گذشته با شکست گلگهر به این مهم برسند ولی هماکنون کسب پیروزی در خانه یک چالش جالب و عجیب برای غلام دلگرم و یارانش است و آنها باید هر چه سریعتر برای این معضل چارهای پیدا کنند.
مشکل بعدی که ایرانجوان را درگیر خود کرده است، عملکرد نهچندان مناسب خط حمله آنهاست. اگر نگاهی به گلهای آخر تیم بیندازیم، میبینیم که بالای 70 درصد آنها را فقط یک نفر، آن هم یک مدافع کناری بهثمر رسانده است که میتواند در نوع خود عجیب باشد. البته اویس کردجهان اکثر گلهای خود را روزی شروع مجدد و پنالتی زده است ولی نکتهای که مطرح است این است که مهاجمان تیم ایراجوان چه نقشی دارند؟ در بازی روز شنبه، خط حمله این تیم مثل بازیهای قبل با بیتجربگی توپهای زیادی را از دست داد و این مساله نشان میدهد که ایرانجوان باید در نقل و انتقالات زمستانی فکری به حال این خط کند. البته غلام دلگرم هم در آخرین مصاحبه خود تاکید کرده بود که در در خط حمله و چند پست دیگر به بازیکنان با تجربه و با کیفیت نیاز داریم و در شرایط کنونی تنها باید بازیکنان خود را تقویت کنیم تا بتوانیم به هدف خود که بقا تیم ایرانجوان در لیگ یک است دست پیدا کنیم.
مساله و چالش بعدی که در نوع خود عجیب است، خستگی بازیکنان ایرانجوان در دقایق پایانی بازیهاست. مسالهای که قرار بود خیلی زودتر از اینها حل شود ولی مثل اینکه این مشکل همچنان پابرجاست. غلام دلگرم هم یکی از عمده مشکلات تیم ایرانجوان را وضعیت ضعیف جسمانی بازیکنان میداند و معتقد است که بهدلیل فشردگی بازیها قادر به تقویت وضعیت جسمانی بازیکنان نیستیم. اگر به یاد داشته باشید، زمانی که آقای مفتخر سرمربی این تیم بود، در اینباره از او سوالهایی کردیم و او معقتد بود که در هفتههای ابتدایی فقط با این مشکلات روبهرو هستیم ولی هرچه بیشتر جلو میرویم، از نظر بدنی بهتر میشویم. متاسفانه با حرفی که غلام دلگرم زده، مشخص است که این تیم همچنان باید از نظر بدنی تمرینات ویژهای را پشت سر بگذارد. البته دیگر شاید برای این کار دیر شده باشد.
اما مسالهای که این روزهای نهچندان خوب ایرانجوان را تاریکیتر میکند، سخنانی است که یکی از لیدرهای باشگاه در شبکههای اجتماعی گفته است. او با ناراحتی از وضعیت این روزهای ایرانجوان، از وجود بازیکنانی در این تیم خبر داد که با پول و پادرمیانی بعضی افراد بهزور وارد این تیم شدهاند، او حسابی از این مساله شاکی بود. البته این موضوع، ک موضوعی تکرار است که تیمهای بوشهری را درگیر خود کرده است ولی باید هرچه سریعتر این مشکل را ریشهیابی کرد.
در پایان هم به بخش دیگری از سخنان سرمربی ایرانجوان اشاره میکنیم. دلگرم میگوید که بازیهای این تیم نویدبخش آیندهای درخشان و مطلوب برای ایرانجوان بوشهر است. البته این موضوع تا حدودی درست است. ایرانجوان در این هفتهها تا حدود در بخش دفاعی بهتر شده است ولی همانطور که گفتیم، مشکل اصلی این روزهای ایرانجوان خط حمله این تیم است که آمار ضعیفی ثبت کرده است.
البته راهی که غلام دلگرم انتخاب کرده است، راه تقریبا درستی است و مطمئنا این تیم در آینده وضعیت بهتری به خود میگیرد ولی به هر حال به هر انتخابی، انتقادی وارد است. سخنانی که من امروز میزنم فقط و فقط برای بهتر شدن تیم ایرانجوان بوشهر است. به هیچ عنوان قصد تخریب مربیان این تیم را نداشته و ندارم ولی همانطور که گفتم بعضی مواقع، باید تغییراتی در خود ایجاد کنیم