
شیرعلی بهادری با اشاره به اینکه شهرستان دشتی دومین قطب تولید کشاورزی استان بهشمار میرود و از ظرفیتهای زراعی و دامی بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: کشاورزان شهرستان دشتی در پنج دشت حاصلخیز و ۶۴ هزار هکتار اراضی در عرصه تولید فعالیت میکنند که از این تعداد ۱۴ هزار هکتار آبی است.
بهادری با بیان اینکه باغات لیمو ترش در دشتی توسعه پیدا میکند، بیان کرد: این شهرستان یکی از قطبهای تولید مرکبات بهویژه لیمو ترش است که اعتبارات خوبی به امر اختصاص یافته و تلاش داریم این باغات توسعه پیدا کند.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه با توجه به خشکسالیهای متعدد و بارش کم باران محصولات کمآببر در سطح شهرستان در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: از هفته دولت سال گذشته تا هفته دولت امسال بیش از دو هزار هکتار سیستم آبیاری نوین در شهرستان اجرا شده است.
وی با اشاره اقدامات صورت گرفته در چند سال اخیر در حمایت از صنعت زنبورداران ادمه داد: در حال حاضر ۱۴۰ زنبوردار بومی و غیر بومی در سطح شهرستان وجود دارد که سالانه ۱۵۰ تن عسل تولید میکنند. همچنین سالانه ۶۰۰ میلیون نشاء در شهرستان تولید میشود که علاوه بر مصرف داخل به استانهای همجوار نیز صادر میشود و بهنوعی دشتی شهرستان برتر در تولید نشاء است.