امین بندری: ما که زیاد ذوقزده نشدیم. یعنی نه تیترش کردیم و نه عکسش، چون میدونستیم که کلا اینا همش آرزو هست و اونم بر جوانان عیب نیست. یعنی نه اینکه دلمون نخواد، دلمون میخواست اما هر چه فکرش رو کردیم که فعلا رو زمین کسی نتونسته یه ستارش رو علم کنه، رو آب که خدا به فریاد برسه. البته در این زمینه مرحومِ مغفورِ جنت مکان، خان دایی هم حرف قشنگی به آقازاده بزرگش میزد که هر روز نصف شیراز میخرید و میفروخت، میفرمود: تو اولی رو بخر، بعد به فکر دومی باش. حالا هم جریان ماست.
خلاصه اینکه ما بعد از کلی طرح و پروژه عمرانی که کلنگ زدیم و افتتاح کردیم و کلی اشتغال ایجاد کردیم، که نمیدونم رتبه اول تو کشور!! به دست آوردیم و موجب حسادت کلی آدم دیگه شد، الان هم قراره به میمنتش بریم و یه سور اساسی تو رستوران شناور بدیم، یعنی قراره بریم شام شناور بزنیم و این بعد از خدابیامرز ارز شناور، دیگه حرف نداره.
البته قبل از اینکه بخواید برید، چون واقعیتش اینه که من وضع مالیم خوب نیست و پول و پله ندارم که بیام شناور شام بزنم، یه نکته مهم رو خدمتتون عرض کنم. یه عکسی امروز تو آقای تلگرام فرستادند که مخم هنگ کرد، طرف میگفت این طرح اگه تو بوشهر افتتاح بشه که میشه اروپا!!!
حالا بگذریم، خلاصه اگه خواستید احیانا برید شام شناور بخورید، حواستون به این مسائل باشه:
1) بهعنوان پیشغذا به هیچ عنوان رنگینک نخورید؛
2) حلوای سردبندویی!! (یعنی خومم تو تلفظش موندم) رو از منو خارج کنید؛
3) دال عدس رو حتما با تمر هندی سفارش بدید؛
4) لَلَک به هیچ عنوان فراموش نشود، این از واجبات هست؛
5) اگه قرار شد ماهی بخورید تاکید کنید که از نوع در قفس و آن هم پرورش یافته در پشت سد رئیسعلی دلواری باشه!
6) ناظر بر اینکه قلیه ماهی، دمپخت میگو، دوپیازه آلو، خاگ پیازی، پکورا – این یکی بسیار قابل توجه هست – جزو پیشغذا محسوب میشود، حتما ناخونکی به آن بزنید!
7) از آنجایی که شما شناور هستید سعی کنید که از چنگال یا چاقو استفاده نکنید، شاید یهویی لنگر پاره شد، موجی زد و این دو ابزار خطرناک چش و چالتون را درآورد.
8) حواستون به این مساله باشه که لقمه رو زیاد بزرگ نگیرید، به نکته بالایی توجه داشته باشید؛
9) توصیه میکنیم اگه در منطقه ویژه اقتصادی مدیر و مشاور و یه کارهای هستید، شام شناور بخورید، چون فکر کنم که دیگران پول رفتن نداشته باشند...