الهام بهروزی: شهروندان بوشهری با گلایه از سکوت هنر خیابانی در گذرهای شهر، از مسوولان فرهنگی و شهری میخواهند که فضای مناسب را برای ترویج این هنر بهمنظور تزریق شادی و امید به جامعه فراهم کنند.
سیدقاسم یاحسینی: اواخر سال 1359 بود که احساس کردم در دانش «شناخت» و «شناختشناسی» به اندازه کافی سواد دارم! این بود که در مسجد کوچیکو، واقع در محله شنبدی، برای جمعی از دوستان کلاس شناخت گذاشتم. در دبیرستان نیز سرِ درس استاد محمدرضا نعمتیزاده، کلاس فلسفه شناخت برپا کردم.
الهام بهروزی: «ایران در دوران قحطی؛ روایتی از دیدار شرق و سفر رفت و بازگشت» نوشته ویلیام بریتل بنک، سفرنامهنویس انگلیسی با ترجمه سیدهفاطمه یاحسینی به چاپ پنجم رسید.
الهام بهروزی: یک کارشناس گردشگری بر این باور است که فرهنگ غذایی بوشهر، توان جذب هر ذائقهای را دارد؛ منتها این فرهنگ آنگونه که باید به گردشگران معرفی نشده است.
مرتضی سعیدیزاده، مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی تاکید کرد: جریان داستان برای پرداختن به فرهنگ رضوی، جریان مهمی است.
الهام بهروزی، شهروندان بوشهر از نحوه رفتار شهرداری بوشهر در تخریب سایبانهای کافههای ساحلی گلهمندند و بر این باورند که اجرای قانون باید به شکل محترمانه و بهدور از تخریب اموال مردم محقق شود.
الهام بهروزی: عبدالکریم نیسنی، نویسنده و پژوهشگر حوزه فرهنگ عامه معتقد است: وهم و ژرفای دریا و وحشتی که همواره دریانوردان و ملوانان و مسافران از آن داشتند، موجب این افسانهپردازیها شدهاست؛ از این رو، خلیجفارس رد پررنگی را در افسانهپردازیهای جنوبیها دارد؛ اما در این میان، در بسیاری از این افسانهها، میتوان رد پای اساطیر را هم دید که میشود منشاهای اسطورهای آن را اثبات کرد.