سید حسین موسوی فعال رسانه ای: در روزهایی که گذشت حادثه غم انگیز ساختمان پلاسکو تهران که منجر به شهادت چندین تن از آتشنشانان جان فشان شد همه را تحت تاثیر و ایران را غم زده کرد. مردم ایران اسلامی که به مردمانی عاطفی و احساسی شهرت دارند در غم از دست رفتن هموطنانشان چند روز و شبی هست که شوک زده و ماتم زده اند. این روزها حال و هوای ایستگاه های آتشنشانی سراسر کشور رنگ و نشان ایثار را به بیش از پیش حس می کند گویا برای پاسداشت و قدردانی هر چیزی باید شاهد از دست دادن عزیرانی باشیم انگار رسم روزگار و قانون نانوشته آن چنین است.
حادثه ساختمان پلاسکو تنها یک اتفاق نبود که آژیر خطر را برای تهران روشن کرد بلکه هشدار و زنگ خطری برای وجب به وجب ایران در مواجه با اتفاقات غیر مترقبه است که مسئولان کمربند خود را برای مقابله و پیشگیری با چنین حوادثی محکم تر ببندند و در این بین ستادهای مدیریت بحران هر استانی در رأس همه و در نوک پیشانی اتفاقات باید هر لحظه آماده باشند.
استان بوشهر در سال های گذشته حوادثی نه در حد پلاسکو بلکه کمتر به خود دیده است؛ آتش سوزی برج شهید تندگویان عسلویه و شعله ور شدن طبقات آن هیچگاه از اذهان مردم استان پاک نمی شود اما نمی توان حادثه برج تندگویان را با حادثه پلاسکو مقایسه کرد، پلاسکو در تهران بزرگ با آن همه امکانات رخ داد و کسی هم در زمان وقوع حادثه جلودار شعله های آتش نبود، حتی تیرهای آهن هم تسلیم حریق شدند و قامت خم کردند و نتیجه آن آسمانی شدن آتشنشانان عزیزمان شد در حالی که به استان بوشهر همچنان به عنوان استان محروم از همه لحاظ نگاه می شود که از بسیاری از تجهیزات و امکانات بی بهره است.
اما حادثه ساختمان پلاسکو سوالی را در ذهن مردم استان بوشهر ثبت کرد که این استان در مواجه با چنین اتفاقات غیر مترقبه ای تا چه اندازه آماده است. ستاد مدیریت بحران استان آیا آماده اقدام بهنگام در مواجهه با چنین رویدادهایی است؟ خدمات حمل و نقل، بیمارستان ها و مراکز درمانی، سازمان انتقال خون، هلال احمر، آتش نشانی، نیروی انتظامی، شهرداری ها، مخابرات، آبفا، گاز و برق و همه و همه آیا آموزش های لازم در مواجهه با اتفاقاتی همچون پلاسکو را دیده اند؟