ایران را نمی‌توان شکست داد
کد خبر: ۱۶۵۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۲۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۴
اعترافات تکان‌دهنده وزیر خارجه سابق امریکا:

ایران را نمی‌توان شکست داد

بلینکن با اشاره به خواسته مقامات رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح لیبی علیه ایران، افزود: «تحولات لیبی همچنان در خاطر بسیاری از جمله ایران قرار دارد. ایران هرگز به چنین چیزی تن نخواهد داد. از طرفی تحولات اخیر نشان داد که کشورهای دارای سلاح هسته‌ای از امنیت بسیار بیشتری برخوردار هستند.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه یهودی و پیشین آمریکا در گفت‌وگو با یک شبکه آمریکایی به عواقب حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، احتمال از سر گرفته شدن دیپلماسی بین تهران و واشنگتن، جنگ جاری در غزه و موضوعات دیگر در عرصه بین‌الملل پرداخت. او با حضور در پادکست «The Ex Files»، برنامه «کریستین امانپور»، خبرنگار شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، در پاسخ به سوالی درباره احتمال از سر گرفته شدن مذاکرات بین ایران و آمریکا تصریح کرد: «توافق برجام، برنامه هسته‌ای ایران را محدود کرد.»

 

به گزارش بامداد 24؛ بلینکن در این گفت‌وگو مسائل و مواردی را مطرح کرد که نشان می‌دهد ایران با دقت و حوصله طرح خودش را پیش برده و اقدامات قطعی و دقیقی علیه امریکا انجام داده است. مدعی شد: «ایران بدون سلاح هسته‌ای به قدر کافی یک بازیگر مخرب است. ایران تهدیدی جدی علیه وجودیت اسرائیل است. ایرانِ دارای یک سلاح هسته‌ای در تمام زمینه‌ها با مصونیت بیشتری اقدام خواهد کرد. در نتیجه محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران هدف تمام دولت‌های آمریکا بود و اوباما توانست با برجام ۱۵ سال زمان بخرد.»

 

او ادعا کرد: «طبق برجام، اگر ایران می‌خواست به سوی سلاح هسته‌ای حرکت کند، تولید مواد هسته‌ای مورد نیاز برای آن حداقل یک سال زمان می‌برد، ترامپ برجام را پاره کرد و آن را با هیچ توافقی جایگزین نکرد. اقدام ترامپ باعث شد برنامه هسته‌ای ایران سرعت بگیرد.» (در واقع، این اقدام ترامپ ایده مطرح شده با این محتوا که نتانیاهو و صهیونیست‌ها دنبال این بودند که ایران را به سمت ساخت سلاح هسته‌ای سوق بدهند، تایید می‌کند! بر اساس این ایده، رژیم صهیونیستی با یک ایران هسته‌ای قابل دوام است!)

 

بلینکن مدعی شد: «در زمان حملات صورت گرفته به تأسیسات هسته‌ای ایران، این کشور فقط چندین روز با ساخت سلاح هسته‌ای فاصله داشت. حملات ترامپ قطعاً به تأسیسات هسته‌ای ایران آسیب وارد کرده و برنامه هسته‌ای ایران را عقب انداخته است، اما میزان آن مشخص نیست.» این ادعا در حالی توسط وی مطرح می‌‌شود که خودش گفته بود که ایران اصولا هیچ طرحی برای ساخت سلاح هسته‌ای نداشت و در ادامه همین گفت‌وگو این موضع و صحبت خودش را نقض می‌کند. با این حال، مشخص است که او از شکست راهبردی سیاست‌های ضد ایرانی واشنگتن ناراحت است.

 

در واقع، امریکایی‌ها به نظر تازه دارند متوجه بسیاری از مسائل و مواردی می‌شوند که ایران در طول یک دهه گذشته تلاش کرد تا بدون سر و صدا و حاشیه‌سازی انجام داده و آن را نهایی کند. بلینکن که در طول دوره حضورش در وزارت خارجه امریکا بیشترین سهم را در حمایت از رژیم کودک‌کش صهیونیستی داشت و طرح حمله به ایران در دوره او تدوین و نهایی شد، از اینکه این تجاوز به این شکل شکست خورده و موجب قدرتمندی ایران شده، هذیان می‌گوید. او تایید می‌کند که اوباما ساخت بمب برای حمله به ایران را شروع کرد و در دوره بایدن هم آن‌ها چندبار به این حمله فکر کردند، اما از عواقبش ترسیدند.

 

وزیر خارجه سابق آمریکا که پیش از این مدعی نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای شده بود، در ادامه اذعان کرد: «ایران تاکنون تصمیمی برای ساخت سلاح هسته‌ای نگرفته بود اما اکنون ممکن است ایران چنین تصمیمی اتخاذ کند. طبق اطلاعات آمریکا، ایران تصمیمی در این‌باره نگرفته است. اما اکنون ممکن است ایران ضمن ساخت بمب هسته‌ای، تأسیسات خود را به نقاطی عمیق‌تر زیرزمین منتقل کند! ایران در ضعیف‌ترین موقعیت ممکن قرار دارد. این کشور آماده توافق است. حتی پیش از حمله به این کشور، ایران در مذاکرات جدی بود. آن‌ها پیشنهادی به اروپایی‌ها ارائه کرده‌اند که می‌تواند به توافق مورد نظر ترامپ منجر شود. ترامپ ادعا کرد که به‌دنبال توافقی بهتر از برجام است. ترامپ اکنون چنین فرصتی دارد تا به توافقی بهتر دست پیدا کند.»

 

او پیشنهاد ایران برای توافق به اروپایی‌ها را ناشی از ضعف ایران می‌داند، این درک نادرست از موضع ایران است! در واقع، ایران با مستند کردن پیشنهادات هسته‌ای خود برای رسیدن به یک توافق که با علم به شروع جنگ صورت می‌گرفت (همانگونه من در طول هفته‌های پیش از جنگ گفته بودم حتی اگر توافق هم می‌شد، باز هم شاهد شروع جنگ بودیم) طرف غربی را در حوزه حقوقی و فنی دچار مشکل کرد. پیشنهادات ایران برای غنی‌سازی در عیارهای مختلف نه ناشی از ضعف ایران، که ناشی از هوشیاری و دقت طرف ایرانی بود که با رد شدن توسط غرب، به ویژه امریکا موقعیت ایران در عرصه حقوقی و دیپلماسی را تقویت کرد.

 

بلینکن با این اعتراف که «اگر ترامپ به توافقی تازه دست پیدا نکند، ما در شرایطی بسیار بدتر قرار خواهیم داشت. ایران می‌تواند تأسیسات خود را در مناطقی ایجاد کند که در برابر بمب‌های سنگرشکن مقاوم باشد.» یک اعتراف مهم دیگر هم می‌کند: «مهم نیست دیگران چه بگویند، ایران به برجام پایبند بود و در پی خروج ترامپ از این توافق، بی‌اعتمادی عظیمی شکل گرفت. هم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و هم کارشناسان اطلاعاتی آمریکا اعلام کردند که ایران به برجام پایبند بود. در پی خروج ترامپ، هرگونه مذاکره دوباره با ایرانیان بسیار دشوار بود. ترس جدی وجود داشت که توافق تازه دوباره توسط ترامپ نقض شود.»

 

بلینکن با اشاره به خواسته مقامات رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح لیبی علیه ایران، افزود: «تحولات لیبی همچنان در خاطر بسیاری از جمله ایران قرار دارد. ایران هرگز به چنین چیزی تن نخواهد داد. از طرفی تحولات اخیر نشان داد که کشورهای دارای سلاح هسته‌ای از امنیت بسیار بیشتری برخوردار هستند. چنین کشورهایی از مصونیت بیشتری برخوردار هستند. ممکن است ایرانیان نتیجه مشابهی بگیرند و سلاح هسته‌ای بسازند. به کره شمالی نگاه کنید، این کشور از مصونیت بسیار بالایی برخوردار است.» (این تقریباً به نظر همان چیزی است که صهیونیست‌ها می‌خواهند! در حالی که ایران ثابت کرد بدون داشتن سلاح هسته‌ای هم می‌تواند از خودش دفاع کند و با طرف دارای سلاح هسته‌ای وارد جنگ شد.)

 

بقیه صحبت‌های وزیر امور خارجه امریکا را می‌توانید در رسانه‌ها بخوانید؛ اما به صورت خلاصه می‌توان گفت که او از اینکه ایران توانسته تا این سطح در برابر این تجاوز محور صلیبی یهودی مقاومت کرده و قابلیت‌های خود را حفظ کند شگفت‌زده شده و تنها راه تعامل با ایران را «مذاکره» می‌داند و نه «جنگ» و این تغییری بسیار مهم و جدی است که در چارچوب‌های فکری و تحلیلی مقامات جنایتکار امریکایی جا باز کرده و نشان می‌دهد که گزینه‌های روی میز دیگر کابردر ندارد.

برچسب ها: موشک ، ایران
نظرات بینندگان