
مجمع عمومی فدراسیون قایقرانی ایران با حضور مسوولان و رییسان هیاتهای این رشته، محمدرضا داورزنی معاون وزیر ورزش، شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک و احمد گواری رییس امور مشترک فدراسیونها در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
غلامرضا امینی در ابتدای مجمع توضیحاتی درباره شرایط فدراسیون ارائه داد.
سپس خزانهدار و بازرس فدراسیون گزارش دادند و به سوالات اعضای مجمع پاسخ دادند.
در پایان درباره گزارش مسوولان فدراسیون قایقرانی برای تصویب رایگیری شد و همه بندهای گزارش رای آورد.
رییس هیات بوشهر از داورزنی خواست تا دراگون بوت به فدراسیون قایقرانی بازگردد که معاون وزیر ورزش تاکید کرد این موضوع در دست بررسی است و بهزودی نتیجه آن مشخص میشود.
در ادامه بحث اصلی مجمع درباره مجوز ندادن وزارت نیرو با تمرین قایقرانها در سدهای کشور بود که داورزنی با بررسی مشکلات قول رایزنی با وزارت نیرو را به رییسان هیاتها داد.
شاهو ناصری، ملیپوش قایقرانی هم که به عنوان نماینده استان کردستان در مجمع حضور داشت درباره مشکلات قایقرانی در این استان و پتانسیل این رشته صحبت کرد.
برخی از رییسان هیاتهای استانی نیز درباره مشکلاتشان صحبت کردند.
خسرو ابراهیمی، نایب رییس فدراسیون قایقرانی نیز در صحبتهایش به توانایی رشته قایقرانی اشاره کرد و حمایت بیشتر وزارت ورزش از این رشته پر مدال را خواستار شد.
در پایان مجمع داورزنی خطاب به اعضا بیان کرد: در استانهای مختلف در خدمت دوستان بودهام و از ظرفیتهای مختلف کشور تا اندازهای اطلاع دارم. در برخی رشتهها نیز خودم اقداماتی انجام دادهام و اظهار نظرم بر اساس همین اطلاعات است.
معاون وزیر ورزش ادامه داد: قایقرانی جزو رشتههایی است که انتظار ما و مردم از آن زیاد است. اقدامات خوبی صورت گرفته و نتایج خوبی گرفته شده است. ما در میدانهای بزرگی حضور داشتهایم اما باید انتظار ما همین باشد؟ هیچ کدام نمیپذیریم که سقف خودمان را پایین نگه داریم. کشور ما منابع آبی زیادی دارد اما این که ما از ظرفیتهایمان چقدر استفاده میکنیم به راهکار نیاز دارد.
داورزنی همچنین افزود: دوستان ما در فدراسیون قایقرانی با تجربه هستند و باید از توانایی آنها استفاده کنیم. برنامه فدراسیون برای المپیک ٢٠٢٠ خوب است اما برنامه راهبردی برای پیشبرد آن نیز مهم است. به هرحال منابع دولت محدود است و اگر متکی به منابع دولت باشیم موفق نخواهیم شد. این که در ورزش کشور چه ظرفیتهایی هستند که میتوانند حمایت کنند باید بررسی شوند و از آنها بهره ببریم.
او با اشاره به تعامل با بخشهای مختلف تصریح کرد: باید با همه نهادها تعامل داشته باشیم. تعامل با وزارت نیرو، آستان قدس رضوی و دیگر نهادها به رشد قایقرانی کمک میکند. شاید در ابتدا بگوییم دشوار است اما تجربه من نشان میدهد که شدنی است. من شناخت خوبی از آقای امینی دارم و ارتباطم با او نزدیک است. میدانم که توانمند است. باید شما نیز در مسیر تلاشهای او باشید و در کنارش حرکت کنید. اگر تعارضی در استانها و شهرستانها وجود دارد باید حل شود تا از ظرفیت کشور استفاده شود.
داورزنی همچنین افزود: ٢٢ سال پیش تصمیم داشتیم در کنار ورزشگاه ثامن دریاچه بزنیم به طول ١٢٠٠ متر. همه کارهایش نیز انجام شده بود اما زمانی که از استان رفتیم آن کار رها شد. بعد از مدتی دریاچه آب شد و فضای بسیار زیبایی ساخت. قطعا قایقرانی استان میتواند از این پتانسیل استفاده کند. باید شرایط را طوری پیش ببریم که نگاهمان از حمایت دولت دور شود و از ظرفیتهای خودمان استفاده کنیم.
او ادامه داد: قایقرانی رشته پرمدالی است و ایران هم پتانسیل بسیار بالایی دارد. باید این رشته بتواند با استفاده از تمام تواناییهایش نتایج خوب هم بگیرد.