کریم جعفری:
روز گذشته تهران میزبان کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین بود. کنفرانسی که هر ساله با مشارکت صدها تن از شخصیتهای جهان اسلام و دوستداران مقاومت، مخالفان اشغالگریهای رژیم صهیونیستی و مسوولان کشورمان برگزار میشود. هدف از برگزاری این کنفرانس، حمایت از انتفاضه مردم فلسطین است که از سه دهه پیش در سرزمینهای اشغالی شروع شد. نخستین انتفاضه، عنوان سنگ را بهخود گرفت، انتفاضه دوم بنام مبارک مسجدالاقصی بود و بعد از آن هم انتفاضه چاقو بود و این حرکت همچنان ادامه دارد.
امسال، رهبر انقلاب اسلامی شخصا در ششمین کنفرانس حمایت از انتفاضه مردم فلسطین حضور یافته و به تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال مهمترین و اصلیترین مساله جهان اسلام پرداختند. حضور ایشان در این کنفرانس و ایراد سخنرانی مبسوط در این شرایط، نشاندهنده آن است که با همه توطئهها و حیلهها، جنگافروزیها و همدستی برخی از کشورهای بهظاهر مسلمان با رژیم صهیونیستی و دشمنی آشکار با کشورمان، مساله فلسطین فراموش نشده است و همچنان در صدر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
رهبر انقلاب در ضمن سخنرانی خود در این کنفرانس بر چند مساله مهم تاکید کردند؛
-از سال ۱۳۶۱ برابر با ۱۹۸۲ میلادی که عملاً بار مقاومت بر دوش مردم داخل فلسطین قرار گرفت، مقاومت اسلامی لبنان حزب الله از راه رسید تا یاریگر فلسطینیان در میسر مبارزاتیشان باشد. اگر مقاومت، رژیم صهیونیستی را زمینگیر نکرده بود، اینک شاهد دستاندازی آن به دیگر سرزمینهای منطقه از مصر گرفته تا اردن و عراق و خلیج فارس و غیره بودیم.
به این معنی که دوره جنگهای میان کشورها گذشته و رژیم صهیونیستی باید توسط خود مردم فلسطین و با کمک به این مردم از پای در بیاید. این سیاستی است که جمهوری اسلامی ایران سالهاست پیگیری کرده و جنگهای 22 روزه و هشت روزه از نتایج آن است.
- نباید به نیازهای اساسی مقاومت در کرانه باختری بیتوجه بود که اینک بار اصلی انتفاضه مظلوم را بر دوش میکشد.
تا پیش از این، کمکهای نظامی و اقتصادی فقط راهی غزه میشد، اما چند سالی است که سیاست مسلح کردن مردم کرانه باختری، باوجود همه سختیها و تنگناها در پیش گرفته شده و در آیندهای نزدیک شاهد نتایج خوب آن خواهیم بود. این مساله بهشدت رژیم صهیونیستی را عصبانی کرده است.
- مقاومت و فلسطین، ارزشمندتر و والاتر از آن است که در اختلافات میان کشورهای اسلامی و عربی و یا اختلافات داخلی کشورها و یا اختلافات قومی و مذهبی درگیر شود.
نکتهای که در مقدمه این نوشته هم به آن اشاره شد. متاسفانه درگیری میان کشورهای اسلامی باعث شده تا برخی از سران گروههای فلسطینی گل به خودی زده و عملا در زمین دشمنان انتفاضه و دوستان رژیم صهیونیستی بازی کنند. هر چند رهبری بهصورت مستقیم به این مساله ورود نکردند، اما مشخص است که نگاه ایشان به سمت چه فرد یا افرادی است.
- عمق رابطه ما با گروههای مقاومت اسلامی فقط به میزان پایبندی آنان به اصل مقاومت مرتبط است.
این جملهای بسیار راهبردی است که شاید شاهبیت سخنان ایشان باشد. متاسفانه برخی از گروههایی که تا پیش از این در خط مقاومت بوده از آن جدا شده و چشمداشت کمک هم دارند. جمهوری اسلامی ایران به کسانی کمک میکند که برای آزادی قدس شریف مبارزه کنند، نه کسانی که نان مقاومت را میخورند و در زمین دشمن بازی میکنند. مصادق این حرف با پاراف قبلی یکی است.