پروژه بزرگراه دیلم به گناوه که ۵۷ کیلومتر طول دارد علاوه بر قرار داشتن ۱۵ کیلومتر آن زیر بار ترافیک، در سفر هفته آینده رئیسجمهور به بوشهر ۳۳ کیلومتر دیگر آن افتتاح میشود که باید گفت این پروژه که روند بسیار کندی دارد، بهصورت نیمهکاره افتتاح میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی بوشهر با بیان این مطلب و اشاره به اینکه در تمامی محورهای اصلی استان طرح بزرگراهی فعال است، تصریح کرد: طرحهای راهسازی بزرگراهی در محورهای اصلی استان یا اجرا شده و یا در حال اجرا است که روند ساخت آن مطلوب است. فرزاد رستمی با تاکید بر اینکه بزرگراه اهرم، برازجان، گناوه و دیلم یکی از مهمترین طرحهای بزرگراهی است، تصریح کرد: برآورد اولیه و اعتبار پیشبینی شده برای اجرای پروژه اهرم – برازجان – گناوه – دیلم، 218 میلیارد تومان است که بخشی از اعتبارات آن تخصیص یافته است.
بهگفته وی، پروژه بهسازی محور گناوه – گوره - گچساران با اعتباری بالغ بر 720 میلیارد ریال و در دو قطعه و بهوسیله دو پیمانکار با مشارکت وزارت نفت در حال اجرا است.
رستمی، با بیان اینکه محور بزرگراهی دیلم به گناوه از جادههای پرتردد استان است، خاطرنشان کرد: تعداد تصادفات در این جاده سبب شد برای افزایش ایمنی آن به چهار خطه تبدیل شود که این پروژه در حال اجرا است. مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه بخشی از پروژه بزرگراه دیلم به گناوه در سفر رئیسجمهور در هفته آینده افتتاح میشود، تصریح کرد: پروژه بزرگراه دیلم به گناوه که دارای 57 کیلومتر است علاوه بر قرار داشتن 15 کیلومتر آن زیر بار ترافیک، در سفر هفته آینده رئیسجمهور به بوشهر 33 کیلومتر دیگر آن افتتاح خواهد شد. یکی از مواردی که همواره انتقاد مردم را در پی داشت کندی کار پیمانکاران بود که باعث تاخیر جدی در پایان بردن به این طرح مهم شده بود. این در حالی است که شنیده میشود خروجی دوم بوشهر بهعنوان مهمترین طرح در مرکز استان با پیمانکاران سفارشی فقط روی خشکی اجرا شده که هیچ تاثیری در حوزه پدافند غیر عامل بوشهر ندارد..
وی، اعتبار پروژه یادشده را 70 میلیارد تومان دانست و گفت: این بزرگراه در مجموع 57 کیلومتر طول دارد و تاکنون 15کیلومتر آن تکمیل شده و در سفر رئیسجمهور به بوشهر 33 کیلومتر و در مجموع 48 کیلومتر این محور 57 کیلومتری زیر بار ترافیک میرود. رستمی پروژه خروجی دوم بوشهر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: عملیات احداث خروجی دوم بوشهر در مسیر گزبلند به شیف به طول 24 کیلومتر با اعتباری افزون بر 760 میلیارد ریال و در سه قطعه و توسط سه پیمانکار در حال اجرا است.