حضور کم‌رنگ نمایندگان بوشهری در کمیسیون‌ها
کد خبر: ۸۱۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۰۳ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۶
در انتخابات کمیسیون‌ها تغییرات جزئی صورت گرفت؛

حضور کم‌رنگ نمایندگان بوشهری در کمیسیون‌ها

یک هفته از تعیین تکلیف 12 کرسی انتخابات هیات‌رئیسه مجلس دهم برای دومین سال می‌گذرد و حال نوبت هیات‌رئیسه کمیسیون‌ها رسیده است. نشست علنی روز گذشته مجلس نیز کاملا تحت تاثیر انتخابات هیات‌رئیسه کمیسیون‌ها و لابی‌های برخی از نماینده‌ها بود. درا ین میان، از میان 15 کمیسیون تخصصی تکلیف 7 کمیسیون مشخص شد و...
بامدادجنوب- مریم خوئینی:
یک هفته از تعیین تکلیف 12 کرسی انتخابات هیات‌رئیسه مجلس دهم برای دومین سال می‌گذرد و حال نوبت هیات‌رئیسه کمیسیون‌ها رسیده است. نشست علنی روز گذشته مجلس نیز کاملا تحت تاثیر انتخابات هیات‌رئیسه کمیسیون‌ها و لابی‌های برخی از نماینده‌ها بود. درا ین میان، از میان 15 کمیسیون تخصصی تکلیف 7 کمیسیون مشخص شد و با توجه به نتیجه انتخابات این هفت کمیسیون می‌توان گفت اعضای هیات‌رئیسه در کمیسیون‌های تخصصی با تغییرات کمی روبه‌رو شد، به‌ویژه در مورد کرسی ریاست از هفت کمیسیون، تنها کمیسیون فرهنگی بود که کرسی ریاستش از نصرالله پژمانفر سلب و به جمشید جعفرپور سپرده شد.

 کمیسیو‌ن‌هایی مانند برنامه و بودجه تنها در یک کرسی دبیر دومی با تغییراتی رو‌به‌رو شد و این تغییر در دیگر کمیسیون‌ها با یکی دو کرسی قابل مشاهده است. در این میان اما شاهد تغییرات جدی در کمیسیون انرژی بودیم.
کوروش کرم‌پور‌حقیقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در مورد انتخابات هیات‌رئیسه کمیسیون‌ انرژی در سال دوم مجلس دهم، گفت: حسنوند به‌عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد و خادمی به جای امیری نائب رئیس کمیسیون انرژی شد. از سوی دیگر قاسم ساعدی نیز به‌جای عبدالحمید خدری، نماینده مردم بوشهر و گناوه و دیلم به‌عنوان دبیر انتخاب شد.
خدری در گفت‌وگو با بامداد جنوب درباره آنچه در انتخابات کمیسیون انرژی رخ داد، گفت: جو حاکم در کمیسیون انرژی جو قابل قبولی نبود، از 25 نفر اعضای این کمیسیون 20 نفر اصولگرا هستند و لابی‌های خاص خود را دنبال می‌کنند.

وی با بیان این‌که تنها یک رای برای دبیری کم داشته‌ام، تصریح کرد: به عبارتی می‌توان گفت همان اتفاقی که در انتخابات هیات‌رئیسه رخ داد در انتخابات این کمیسیون نیز رخ داد.
در این میان یکشنبه هفته آینده نیز قرار است انتخابات کمیسیون کشاورزی برگزار شود. یکی از اعضای این کمیسیون، محمدباقر سعادت نماینده مردم دشتستان است.
این نماینده مجلس در گفت‌وگو با بامداد جنوب در خصوص انتخابات کمیسیون کشاورزی گفت: من در این دوره قصد کاندیداتوری برای ریاست و یا نائب‌رئیسی این کمیسیون ندارم.
سعادت با بیان این‌که پیشنهاد نائب‌رئیسی کمیسیون به من داده شد، تصریح کرد: سال گذشته در گروهی قرار گرفتم که بنا را بر چرخش ریاست و نائب‌رئیسی گذاشته‌اند مساله‌ای که باب میل من نبود چراکه ممکن است بر اساس این چرخش ریاست و نائب‌رئیسی به کسی برسد که صلاحیت آن را نداشته باشد.

نماینده مردم دشتستان در ادامه تاکید کرد: نمی‌خواهم در گروه خاصی قرار بگیریم و می‌خواهم استقلال خود را حفظ کنم تا بتوانم به آن‌کس که صلاحیت دارد در کمیسیون‌ها رای بدهم.
گفتنی است به‌نظر می‌رسد سیدکمال‌الدین شهریاری یکی از نمایندگان محافظه‌کار استان که عضو کمیسیون عمران بود نیز برای حضوری جدی به‌عنوان رئیس و یا نائب‌رئیس این کمیسیون برنامه خاصی نداشته باشد.
از سوی دیگر سکینه الماسی نماینده مردم دیر، کنگان جم و عسلویه نیز برای رقابت در کمیسیون انرژی انگیزه چندانی نداشت. این در حالی است که سال گذشته رقابت او با عبدالحمید خدری در این کمیسیون با حاشیه‌های همراه شد. حاشیه‌ای که تا مدت‌ها عملکرد نمایندگان استان را تحت الشعاع قرار داده بود.



نظرات بینندگان