در فضای انتخاباتی درجا نزنید
کد خبر: ۸۲۴۹
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۰۲ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۶
انتقاد جهانگیری از ادامه حملات به دولت؛

در فضای انتخاباتی درجا نزنید

سه هفته از انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری می‌گذرد اما همچنان شاهد حمله به دولت و بعضا برخی از بی‌اخلاقی‌ها از سوی منتقدان و افراطیون هستیم، مساله‌ای که در مرحله اول اتحاد و انسجام نظام را هدف قرار می‌دهد.
سه هفته از انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری می‌گذرد اما همچنان شاهد حمله به دولت و بعضا برخی از بی‌اخلاقی‌ها از سوی منتقدان و افراطیون هستیم، مساله‌ای که در مرحله اول اتحاد و انسجام نظام را هدف قرار می‌دهد. با این حال رقبای دولت بدون توجه به این موضوع حملات خود را به حسن روحانی شدت می‌بخشند. معاون اول رئیس‌جمهور روز گذشته در مراسم افتتاح فاز نخست تصفیه‌خانه شهرستان پردیس، با تاکید بر لزوم حاکمیت ثبات سیاسی بر کشور گفت: کشور باید از فضای انتخاباتی خارج و وارد فضای کار و همدلی شود و در این فضا نباید به دولت به‌ویژه از سمت برخی دستگاه‌های حکومت به چشم یک رقیب نگاه شود.

اسحاق جهانگیری که خود یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری بود، با تاکید بر این‌که باید بپذیریم از فضای انتخابات دور شده‌ایم، یادآور شد: فضای انتخابات در دوره‌ای حدود دو ماه پیش از انتخابات شروع شد و در آن همه افراد، اقشار و گروه‌های سیاسی و همچنین مسوولان مختلف تلاش ‌کردند که فضا را برای مشارکت مردم در صحنه انتخابات آماده کنند و در نهایت یکی از کاندیداها به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد. باید توجه کرد که در فردای پس از انتخابات همه چیز باید به دوره‌ای دیگر بازگردد. برگزاری انتخابات برای این بود که مردم بگویند مدیریت کشور باید دست کدام تفکر قرار بگیرد. در فردای انتخابات همه انتظار دارند که دولت منتخب هم به وعده‌هایی که داده عمل کند و هم کشور را به سمت پیشرفت حرکت دهد.

به گفته معاون اول رئیس‌جمهور یکی از اصلی‌ترین مسائلی که امروز با آن روبه‌رو هستیم و تا حد زیادی نیز از مهم‌ترین مطالبات محسوب می‌شود، توسعه کشور است. امروز ایران نیاز دارد که به برخی بخش‌های توسعه‌ای تمرکز ویژه‌تری داشته باشد. وی با تاکید بر لزوم توجه به توسعه اقتصادی در کشور ادامه داد: این تمرکزها به معنای نادیده گرفتن توسعه در بخش‌های دیگر نیست و هیچ فردی نمی‌تواند توسعه سیاسی و فرهنگی در کشور را نادیده بگیرد اما بر اساس شرایط موجود به‌نظر می‌رسد که در مقطع فعلی با برخی چالش‌های بزرگ روبه‌رو هستیم که از سوی صاحب‌نظران به‌عنوان ابرچالش مطرح هستند.
از سوی دیگر درست زمانی که اسحاق جهانگیری از همدلی و لزوم توسعه کشور سخن می‌گفت؛ محمدباقر قالیباف حمله‌های پیشین خود را تکرار کرد. او روز گذشته در آیین بهره‌برداری از 22 کیلومتر از خط هفت متروی تهران، با پذیرفتن برخی ناکامی‌ها در توسعه شهری، گفت: کسانی که مغرضانه قلم می‌زنند بدانند شهری که با مدیریت غلط روزانه یک هزار خودرو به آن اضافه می‌شود به پل، تقاطع غیرهمسطح و تونل نیاز دارد.

او با بیان این‌که برای کارشناسانی که با اغراض سیاسی قلم می‌زنند متاسفم، گفت: توسعه حمل و نقل عمومی تنها راه حل ایجابی برای رفع چالش‌های اصلی شهر تهران شامل آلودگی هوا، خاک، آب و آلودگی صوتی است که شهرداری تهران طی سال‌های گذشته اقدامات زیادی در این خصوص انجام داده که متاسفانه عده‌ای آن را نادیده می‌گیرند.
قالیباف که خوب می‌داند دیگر جایی در شهرداری ندارد، با تاکید بر این‌که شورای شهر پنجم باید به این معضلات شهر تهران به‌عنوان مهم‌ترین چالش شهر توجه کند مدعی شد که در سال 85 حمل و نقل عمومی به‌عنوان الویت شهرداری تهران تعیین و تصمیم گرفته شد در فاصله 350 متری از درب منزل هریک از شهروندان تهرانی یک ایستگاه حمل و نقل عمومی ایجاد شود. از سوی دیگر هم تاکید کرد که گرایشات و سلایق مردمی که در سایه نظام زندگی می‌کنند برای ما اهمیتی ندارد ما موظف هستیم به همه مردم کمک کنیم مگر این‌که عده‌ای بخواهند به نظام خیانت کنند.
گفتنی است موضع‌گیری‌های خاص قالیباف در مناظره‌های انتخاباتی چهره او را به‌شدت مخدوش کرده بود.

نظرات بینندگان