غلامعباس حسینی مدیر عامل شرکت گاز استان بوشهر افزود:استان بوشهر به لحاظ وجود میادین گازی پارس جنوبی، پالایشگاه ها و پتروشیمی های متعدد، از مناطق خاص کشور در حوزه گازی محسوب شده و با یک بررسی اجمالی نسبت به اقدامات صورت گرفته طی سالهای اخیر، می توان به وضوح توسعه روز افزون صنعت گاز همگام با تکنولوژی روز را در این منطقه مشاهده کرد.
وی تصریح کرد:این استان همچنین در بخش های مختلف صنعتی، اقتصادی و کشاورزی دارای ظرفیت های بسیار بالایی بوده و علاوه بر آن مزیت های گوناگونی از قبیل وجود بنادر و کشتیرانی، باغات و شیلات، موجب شده موقعیت استراتژیک و حیاتی برای این استان ایجاد شود.
مدیر عامل شرکت گاز استان بوشهر اظهار داشت: بی شک توسعه روز افزون گازرسانی در این استان به ویژه در بخش صنعتی می تواند بالندگی و شکوفایی بیش از پیش آن را فراهم سازد.
پتروشیمی مبین، نیروگاه بعثت و نیروگاه عسلویه، پالایشگاه فازهای 2 و 3 پارس جنوبی، پالایشگاه فازهای 4 و 5 و ... از جمله مشترکان عمده مصرف گاز استان بوشهر محسوب میشوند که با تامین گاز آنها چرخ توسعه و صنعت استان با شتاب بیشتری می چرخد.
مدیر عامل شرکت گاز استان بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود ، اشاره ای نیز به تاثیرات زیست محیطی حاصل از گازرسانی به صنایع کرد و افزود : با گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی استان ، شاهد تقلیل مصرف سوخت های فسیلی بوده ودر همین ارتباط صنایع استان در سال گذشته نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ، 50 درصد کمتر گازوییل مصرف کردند.
وی در همین رابطه به اجرای طرح گازرسانی به 156 مرغداری در سطح استان نیز اشاره کرد و گفت: با گازرسانی به مرغداری های استان، سالانه در مصرف افزون بر 10 میلیون لیتر گازوئیل صرفهجویی میشود که این امر علاوه بر کمک به ارتقای و بهبود محیط زیست ، موجب جلوگیری از پرداخت میلیاردها تومان پول از محل پرداخت یارانه ها شده و می توان این هزینه را در امور و زمینههای دیگر صرف کرد.
طبق آمارهای به دست آمده، هم اکنون از نظر مصرف گاز در بخش صنعت ، حائز رتبه دوم در کشور هستیم که از میزان قریب به 13 میلیارد متر مکب گاز تحویلی به مشترکین ، 99 درصد آن سهم صنایع است.
مدیر عامل شرکت گاز استان بوشهر در ادامه اشاره ای نیز به موضوع اشتغالزایی از طریق گازرسانی به پروژه های صنعتی استان کرد و افزود: با اعتبارات خوبی که سال گذشته در بخش صنعت هزینه شد ، شاهدگازرسانی به واحدهای تولیدی عظیمی نظیر پتروشیمی متانول کاوه ، پتروشیمی سیراف انرژی ، کارخانه سیمان مند دشتی و ... بودیم که گازدارشدن و راه اندازی این واحدهای صنعتی ، زمینه اشتغال پایدار افزون بر1600 جوان هم استانی را فراهم و بدین ترتیب موجب ارتقای فرصت های شغلی در استان شد.