پس از شکست از مردم دنبال چه چیزی هستند
کد خبر: ۸۳۱۷
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۵ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۶
مخالفان دولت از MPT تا سوال از رئیس‌جمهور؛

پس از شکست از مردم دنبال چه چیزی هستند

روزنامه صبح نو دو روز پیش در گزارشی به موضوع طرح سوال نمایندگان از رئیس‌جمهور پرداخت. بر اساس خبری که هنوز تائید نشده است، 87 نماینده مجلس با امضای نامه‌ای خواستار سوال از رئیس‌جمهور درصحن علنی در خصوص موسسات مالی و اعتبار غیرمجاز مانند کاسپین، آرمان و فرشتگان شدند.
روزنامه صبح نو دو روز پیش در گزارشی به موضوع طرح سوال نمایندگان از رئیس‌جمهور پرداخت. بر اساس خبری که هنوز تائید نشده است، 87 نماینده مجلس با امضای نامه‌ای خواستار سوال از رئیس‌جمهور درصحن علنی در خصوص موسسات مالی و اعتبار غیرمجاز مانند کاسپین، آرمان و فرشتگان شدند. جبار کوچکی‌نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره جزئیات سؤال از رئیس‌جمهور گفت: موسسات مطرح شده در طرح سوال از رئیس‌جمهور آسیب‌های جدی به اقتصاد کشور وارد کردند که برخی از آنها حتی پا را فراتر گذاشته و دست به پولشویی می‌زنند.
این نماینده مجلس تاکید کرده است بر اساس قانون سوال از رئیس‌جمهور به 75 امضا احتیاج دارد که تاکنون بیشتر از این تعداد امضا پای این طرح وجود دارد و تمامی نمایندگان از طیف‌های سیاسی مختلف خواستار پاسخگویی رئیس‌جمهور به این سوال هستند.

کوچکی‌نژاد تاکید کرد که طرح سوال از رئیس‌جمهور، در این مورد طرحی سیاسی نیست و به همین دلیل بسیاری از اعضای فراکسیون امید هم پای این طرح را امضا کرده و خواستار پاسخگویی رئیس‌جمهور هستند تا مشکلات مردم هر چه سریع‌تر حل شود.
گفتنی است فارغ از نگاه جدی برخی از فعالان سیاسی که معتقد هستند طرح سوال از رئیس‌جمهور که خود را برای کابینه دولت دوازدهم آمده می‌کند، به صلاح و شایسته نیست. در این میان یکی از اعضای فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی نیز معتقد است سوال از رئیس‌جمهوری ادامه رفتارهای جریان انحرافی است.
زهرا ساعی در این‌باره گفت: موضوع سوال غیر اخلاقی است و اعلام نام من به‌عنوان یکی از امضاکنندگان سوال، سوءاستفاده سیاسی از اعتماد نمایندگان است.
نماینده مردم تبریز در مجلس روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا ضمن اظهار بی‌اطلاعی از اعلام نام وی به‌عنوان یکی از امضاکنندگان سوال از رئیس‌جمهوری یادآور شد: یکی از نمایندگان با حضور در جمع مجلسیان اعلام کرد برای پیگیری مسائل مربوط به موسسات مالی و اعتباری و احقاق حقوق مال‌باختگان این موسسات در حال ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهوری برای تسریع روند پیگیری‌هاست.

ساعی در مجلس در ادامه تاکید کرد که باوجود تفاوت در سلایق سیاسی، جمعی از نمایندگان فراکسیون امید از جمله اینجانب برای پیگیری حقوق مردم و با نیت خیر این نماینده را در این موضوع همراهی کردیم اما متاسفانه بار دیگر برای این گروه منافع مردم تبدیل به امری برای پیگیری اغراض سیاسی شد و هدف وسیله را توجیه کرد.

به گفته ساعی در هنگام امضای این نامه به هیچ عنوان بحث سوال از رئیس‌جمهوری مطرح نبوده و قرار بر ارسال نامه و جمع‌آوری امضاء برای درخواست پیگیری ساماندهی موسسات غیر مجاز مالی بوده است. اعلام سوال از رئیس‌جمهوری با امضای اینجانب سوءاستفاده سیاسی از حسن ظن و اعتماد میان نمایندگان است و درحالی که انتخابات با رای بی نظیر مردم و دولت دکتر روحانی با رای بالا آماده خدمت می‌شود، این رفتارهای تفرقه افکنانه خلاف منافع ملی و شأن نمایندگانی است که مغرضانه خانه ملت را محل پیگیری اهداف جناحی و گروهی خود می‌دانند.
عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: در اولین جلسه علنی مجلس بعد از تعطیلات درباره این بی‌اخلاقی تذکر داد و اعلام خواهم کرد که وظیفه ما پیگیری حقوق تضییع شده مردم در موسسات مالی غیرمجاز است و نه سوءاستفاده از درد مردم برای اغراض سیاسی و گروهی.
گفتنی است، سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی روز گذشته از جمع‌آوری 64 امضا از نمایندگان مجلس برای در جریان انداختن سوال از رئیس‌جمهوری درباره عملکرد دولت و بانک مرکزی در قبال موسسات مالی و اعتباری به‌ویژه کاسپین خبر داد. جالب است بدانید بیش از 10 نماینده مجلس شورای اسلامی تاکنون از امضای خود در این سوال اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند.

سیدکمال الدین شهریاری تنها نماینده محافظه‌کار استان نیز در گفت‌وگویی کوتاه با بامداد جنوب، از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و در پاسخ به این سوال که آیا شما در این شرایط موجود، با سوال از رئیس‌جمهور موافق هستید یا مخالف گفت: بستگی دارد که چه سوالی باشد و از طرف چه کسی مطرح شده باشد.
گفتنی است به‌نظر نمی‌رسد طرح سوال از رئیس‌جمهور در مجلس دهم همانگونه که محافظه‌کاران می‌خواهند پیش برود، چراکه نگاه اکثریت مجلس به سمت اعتدالیون و اصلاح طلبان است.


نظرات بینندگان