
بامدادجنوب: هر چه به زمان موعد تحلیف رئیسجمهور نزدیک میشویم، گفتوگوها و گمانهزنیها در این رابطه نیز داغتر میشود. اکنون بحث اینکه کدام یک از وزرای دولت فعلی از کابینه دولت آینده حذف میشوند، نیز مطرح است. سخنگوی فراکسیون امید چندی پیش در گفتوگوی اختصاصی خود با روزنامه بامداد جنوب از احتمال حذف هفت وزیر سخن گفته بود. با این حال زمانی که روی این مساله بحث میشود، تمرکزها بر روی صندلی وزارت کشور جلب میشود بسیاری از اصلاحطلبان چندان رغبتی از تمدید فعالیت رحمانی فضلی در قاموس وزیر کشور ندارند. چندی پیش نیز یکی از اعضای هیاترئیسه فراکسیون مستقلین به رحمانیفضلی توصیه کرد که چنانچه رئیسجمهور او را برای کسوت وزارت معرفی کرد شخصا انصراف دهد چراکه تحت هیچ عنوان از مجلس رای اعتماد نخواهد گرفت.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی با تاکید براینکه رحمانیفضلی خود باید انصراف دهد، گفت: در غیر اینصورت از بابت قصور و عدم امضای حکم خانم مینو خالقی و ناتوانی در اخذ حدود پنج میلیون رای آقای روحانی و انتصاب فرمانداران و استانداران ضعیف و غیرهمسو قطعا هزینه سنگینی در صحن علنی مجلس در زمان دفاع و اخذ رای پرداخت خواهد کرد و شک نکنند که از این مجلس رای اعتماد تحت هیچ عنوان نخواهند گرفت! برخی معتقد هستند حضور دوباره رحمانی فضلی، به ابقای مدیران استانی وابسته به دولتهای نهم و دهم کمک میکند مسالهای که با وجود اعتراضهای بسیار در استان بوشهر نیز مشهود است. با این حال سرنوشت کرسی مهم وزارت کشور در هالهای از ابهام است. برخی بر این باور هستند که ممکن است در این دوره نیز شاهد لابی رئیسقوه مقننه با رئیسجمهور برای حضور رحمانیفضلی در دولت دوازدهم باشیم، چراکه بهنظر میرسد با همه نارضایتیها از عملکرد رحمانیفضلی لابیهای برای حضور دوباره او صورت گرفته است.
از سوی دیگر برخی نیز معتقد هستند تعداد دیگری از وزرا برای حضور در دولت آینده، مشغول لابی با لاریجانی هستند گویی قرار است تاریخ یکبار دیگر تکرار شود و گروهی از وزرا، از جمله وزیر کشور دولت فعلی از طریق پل لاریجانی بار دیگر به پاستور ورود کنند. احتمالا در صورت حضور مجدد در قوه مجریه، این وزرا لطف دوستان اصولگرای خود را بیپاسخ نخواهند گذاشت.
گفتنی است رحمانی فضلی نیز سعی کرد به حواشی پیرامون خود پاسخ دهد. او چندی پیش در گفتوگو با جامجم آنلاین در واکنش به این سخن که با بلیط لاریجانی در قطار دولت یازدهم جای گرفته است، گفت: «آقای لاریجانی اهل باج گرفتن نیست و این امر از ساحت اخلاقی ایشان کاملا مبراست. وی حتی یکبار به من دستور خاصی نداد که دال بر معامله باشد.»
این وزیر پر حاشیه در ادامه تاکید کرد: کسانی که چنین صحبتی را مطرح میکنند، روحانی را نیز نشناختهاند چون وی اصلا اهل باج دهی نیستند و یکی از صفات بسیار خوب آقای رئیسجمهور این است که مستقل تصمیم میگیرد.
گفتنی است عملکرد نماینده ارشد دولت که با امضای وزیر کشور زمام امور در استان را در دست میگیرد با انتقادات زیادی از سوی طیفهای مختلف اصلاحطلب روبهرو است. هرچند او در روزهای پایانی دولت یازدهم تلاش کرد با گماشتند برخی نیروهای اصلاحطلب بر سر کار، دل فعالان سیاسی اصلاحطلب را بدست آورد و بر این گمانهزنی را که بسیاری از انتقادها برای نشستند بر کرسی مدیرکلی است، تقویت کند.