مدیرکل شیلات استان تاکید کرد که با استفاده از ظرفیتهای موجود در بوشهر بهدنبال ا8/ عباسعلی زندهبودی روز گذشته در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با بیان اینکه بوشهر بهدلیل داشتن مرز آبی 900 کیلومتری با خلیج فارس و داشتن منابع آبی مانند سد رئیسعلی دلواری میتواند قطب فعال تولید آبزیان در کشور شود، تصریح کرد: با استفاده از این قابلیتها، ضمن ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایهگذاری بخش خصوصی میتوان زمینه تولید کسب و کار و افزایش تولید و اشتغال را ایجاد کرد. همچنین با توجه به اینکه در قانون ششم برنامه توسعه کشور نیز توجه ویژهای به آبزیپروری شده است، میتوان از این ظرفیتهای قانونی به شکل کاملا برجستهای در سطح استان استفاده کرد. از جمله برنامههای مدنظر در این بخش، پرورش و تولید ماهی در قفس است که هماکنون یک طرح بزرگ در پشت سد رئیسعلی دلواری با ظرفیت تولید سالانه دو هزار تن ماهی در دست اجراست که با توجه به فازبندیهای در دست اجرای سرمایهگذار بخش خصوصی، میتواند بیش از این نیز افزایش تولید داشته باشد که ضمن توجه به نیازهای داخلی، صادرات ماهی نیز شکل بگیرد.
زندهبودی با اشاره به اینکه در این راستا سه طرح دیگر پرورش ماهی در آبهای خلیج فارس در شهرستانهای بوشهر، تنگستان و دیر انجام میشود که هرکدام از این طرحها نیز ضمن تولید اشتغال، میتواند ارزآوری خوبی برای کشور با پایه صادرات محصول داشته باشد، بیان کرد: با استفاده از ظرفیتهای موجود در استان بوشهر بهدنبال افزایش 35 هزار تنی تولید سالانه ماهی و میگو در این استان هستیم که این میزان تولیدی آبزیان براساس 20 هزار تن ماهی و 15 هزار تن میگو پرورشی در چهار هزار و 400 هکتار اراضی ساحلی هدفگذاری شده است.
بهگفته وی، در این راستا بهزودی سه مجتمع پرورش میگوی پرورشی در دلوار تنگستان، رودشور و دیلم شمالی با سرمایهگذاری بخش خصوصی ایجاد میشود.