ماهیت «بومی» در پارس جنوبی مشخص شد
کد خبر: ۹۴۸۰
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۶ - ۰۵ مهر ۱۳۹۶
تائید خبر بامداد جنوب؛

ماهیت «بومی» در پارس جنوبی مشخص شد

چندی پیش روزنامه بامداد جنوب در گزارشی به تغییر ماهیت بومی و تعریف آن در پارس جنوبی اشاره کرد و یادآور شد که با فشار و اصرار نماینده شهرستان‌های جنوبی، نیروی بومی فقط به کسانی اطلاق می‌شود که ساکن چهار شهرستان کنگان، دیر، عسلویه و جم باشند و جوانان دیگر شهرستان‌های استان بومی محسوب نخواهند شد.
بامداد جنوب: چندی پیش روزنامه بامداد جنوب در گزارشی به تغییر ماهیت بومی و تعریف آن در پارس جنوبی اشاره کرد و یادآور شد که با فشار و اصرار نماینده شهرستان‌های جنوبی، نیروی بومی فقط به کسانی اطلاق می‌شود که ساکن چهار شهرستان کنگان، دیر، عسلویه و جم باشند و جوانان دیگر شهرستان‌های استان بومی محسوب نخواهند شد.

هر چند این خبر باعث عصبانیت خانم الماسی شد و او آن را تکذیب کرد اما روز گذشته اتفاقی روی داد که نشان می‌دهد تحلیل روزنامه بامداد جنوب و گزارش تهیه شده در این زمینه دقیق بوده است، چراکه دوره‌ای آموزشی با عنوان نیروهای بومی در پالایشگاه دوازدهم مجتمع گازی پارس جنوبی برگزار شد که در آن فقط ساکنان چهار شهرستان جنوبی حضور داشتند. آنچه در ادامه می‌خوانید گزارشی است که عینا از پایگاه خبری مجتمع گازی برداشته شده است. البته مدیریت و مسوولان این مجموعه هیچ دخالتی در تعریف صورت گرفته ندارند و تنها مجری تصمیمات گرفته شده هستند. 
ما امیدواریم که خانم الماسی آن اندازه شجاعت داشته باشد که در این مورد روشن‌تر پاسخ بگوید، مگر جوانان دیگر مناطق استان بومی نیستند؟ اگر او حوزه انتخابیه خودش را از استان جدا می‌داند، پس چرا این همه اصرار در انتخاب استاندار دارد و در مسائلی که ربطی به او ندارد، دخالت می‌کند؟ 

بر اساس این گزارش، اولین دوره از طرح مهارت‌آموزی نیروهای بومی جویای کار با موضوع مهارت‌آموزی در محیط کار، در پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛ سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم در این‌باره گفت: دوره‌های آموزش تخصصی و عمومی نیروهای بومی با موضوع مهارت‌آموزی در محیط کار با حضور مدیران و کارکنان پالایشگاه نهم آغاز شد. به گفته سیدمحمد مهدی هاشمی، با توجه به رویکرد اهداف اقتصاد مقاومتی‌، تولید و اشتغال سعی بر این شده که مطابق با منویات مقام معظم رهبری ضمن توانمندسازی نیروهای شاغل در کمیته اقتصاد مقاومتی پالایشگاه نهم از فرصت‌های آموزشی مهیا شده برای توانمندسازی و آموزش جوانان جویای کار در منطقه نیز استفاده شود. هنرجویان اداره کل فنی و حرفه‌ای استان که در مراکز کنگان، جم دیر و عسلویه ثبت نام شده‌اند در سه رشته HSE، بهره‌برداری و تعمیرات، آموزش خواهند دید.

وی با بیان این‌که آموزش‌ها در یک دوره شش ماهه برگزار خواهد شد، اظهار داشت: برنامه‌های آموزشی پالایشگاه حدود 360 ساعت برای هر نفر است که تا پایان سال ادامه خواهد داشت. سیدمحمد مهدی هاشمی صرفه‌جویی در هزینه‌ها را از جمله مزیت‌های این طرح نام برد و تصریح کرد: هزینه‌های این طرح از محل اعتبارات پیش بینی شده اداره آموزش پالایشگاه بوده و هیچ‌گونه هزینه و سرمایه‌گذاری مازادی صورت نگرفته است. نامحدود بودن تعداد پذیرش کارآموزان یکی از مزیت‌های مهم در این طرح است.
به گفته وی، در پایان دوره پس از برگزاری آزمون برای هنرجویان گواهینامه‌های مرتبط صادر می‌شود. وی در پایان ضمن ابراز امیدواری از این دوره بسیار مهم گفت: کارآموزان محلی و بومی با حضور در این کلاس‌ها می‌توانند مهارت‌های عملی و علمی خود را ارتقا دهند و در فرصت‌های شغلی آینده وارد صنعت نفت و گاز شوند.

نظرات بینندگان