فرزاد رستمی در جلسه مدیریت ریسک مخاطرات اولویتدار استان بوشهر با بیان اینکه این استان از نقاط حادثه خیز در کشور معرفی شده است اظهار داشت: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته بیشتر حوادث طبیعی شامل زلزله، طوفان، سیل، خشکسالی و دیگر بلایا هرسال در استان بوشهر رخ میدهد که مدیریت ریسک در این عرصه مورد توجه قرار گرفته است.
وی با تاکید به بررسی مخاطرات طبیعی و زیست محیطی در مناطق مختلف کشور گفت: برای برنامهریزی طرحهای توسعهای،کالبدی و ایجاد زمینه مناسب برای سرمایهگذاری ضروری است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با تاکید بر ارائه راهکارها و تدوین برنامه در هنگام مخاطرات طبیعی و کاهش اثراث زیانبار آن خاطر نشان کرد: با توجه به پهنه بندی مخاطرات طبیعی و تحلیل آن برای ایجاد طرحهای زیرساختی، شریانهای حیاتی و تمامی طرحهای عمرانی و در نهایت برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع مخاطره و ارائه راهکارهای مدیریت مخاطرات باید مورد توجه قرار بگیرد.
رستمی با تاکید بر تدوین برنامه برای مقابله با بحرانهای طبیعی گفت: کاهش اثرات زیان بار مخاطرات و داشتن برنامه عملیاتی به هنگام وقوع بحران جزء ضروریات مدیریت ریسک و کاهش اثر وقوع مخاطرات است.
وی از تدوین برنامه لرزه خیزی و برآورد خطر زمین لرزه خبرداد و افزود: این بخش در دو مرحله نیز تهیه شده که مرحله نخست شناسایی و پهنه بندی مخاطرات اولویتدار استان بوشهر است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با بیان اینکه مرحله دوم مقابله با بحرانها خاطر نشان کرد: مرحله دوم این طرح، ارائه راهکارهای مدیریت مخاطرات مطالعه شده استان بوشهر است که نشست تخصصی در این عرصه انجام شده است.
رستمی تصریح کرد: در استان بوشهر شش بلای حادثه ساز مانند سیل، زلزله، خشکسالی، گردوغبار، طوفان و آلودگی هوا وجود دارد که تهیه طرح پهنه بندی مخاطرات اولویتدار استان نقش مهمی در مدیریت این بحرانها دارد.